heel aardig

Sandro was hier. Hij heeft een paar dingen probeert, maar achteraf heb ik moeten vaststellen, dat het probleem nog niet is verholpen.

prima manier van werken

Zeer goede manier van werken, geeft heel duidelijke instructies

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Mijn computerstudent Jeroen was aardig, vriendelijk en zeer competent! Snel gefikst!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Adequaat geholpen, beleefde jongeman, ook hardware probleem opgelost.

Zie ervaring in een zin.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Geweldig geholpen onze complimenten voor de hulp

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Zeer kundig. Ik had allerlei dingen opgeschreven en hij heeft ze allemaal uitgevoerd.

veel geduld

De student was erg geduldig met mijn vragen en kon alles waar ik om vroeg. (kennis van zaken)

Superfijn geholpen

Nieuwe pc aan huis geïnstalleerd, naar alle tevredenheid door Sebast8aan.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Xavier is een prettige student en weet waar hij het over heeft

Ondanks frustrerend contact met Microsoft, een halfuur in de wacht staan en systemen die niet doen wat ze horen te doen, blijft Xavier rustig en vriendelijk. Hij communiceert goed met een Indiaase medewerker van Microsoft (die ik moeilijk verstond), begrijpt meteen waar het over gaat en stelt de goede vragen. Hij probeert verschillende mogelijkheden en geeft niet meteen op. Hij gaat voor het beste resultaat en is niet tevreden met een noodoplossing. Hij houdt zelfs in de gaten dat de kosten voor mij niet te hoog oplopen.

Geweldig,

Handig en snel, volgende keer neem ik zeker weer contact met jullie op!

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Jeroen heeft mij fijn kunnen helpen met mijn computer problemen en met de printer. Hij was bovendien erg vriendelijk en duidelijk.

Kundig, snel, vriendelijk

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Dillan helpt heel rustig! Dat vind ik prettig!

Dillan reageert heel kalm op mijn vragen. Gaat gewoon kijken op de computer en lost de door mij ervaren moeilijkheden heel rustig en uitleggend op! Prima!!!

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Een zeer bekwame en vriendelijke student.

In 10 minuten was mijn probleem opgelost. Ook : Hij bleef rustig en gaf ons het gevoel dat het goed zou komen. Een topper !!!

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Erg fijn geholpen hele correcte jonge man

Iemand die oplossingen biedt

Snel en deskundig geholpen!

Heel makelijk en duidelijk

Cortect en vriendelijk en geduldig

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

nette verschijning en zijn werk was pima,heeft het probleem snel opgelost

Alleen het bedrag vind ik achteraf vreemd . hij was vijf over vier binnen en vertrok vijf over half vijf was hij weg.Dat is in mijn optiek 30 euro

Hele rustige geduldige student

Geeft heel duidelijke uitleg.

Fijn geholpen

Goede middag, Rick heeft ons weer netjes geholpen en wij zijn erg blij met hem. Een tevreden klant. Pia en Emy uit Loo.

Heel erg goede uitleg

Erg goed geholpen

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Alle problemen die er waren opgelost. Alleen voor de wifi op zolder een andere extender proberen. Dat moet dus nog. Verder helemaal top

zeer tevreden!

heeft me goed geholpen en betrouwbaar!

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?