Daniel was zeer deskundig

zelf heb ik in 3 dagen niets kunnen bereiken ondanks dat ik met de pc´s al langer dan 20 jaar werk....Hij kwam, keek, lostte het op. Mijn pc(W10) werkt weer naar wens, Daniel heeft One Drive tot bedaren gekregen, 2 Microsoft accounts getemd, nu kan ik weer mijn documenten terugvinden. En het was hard nodig voor mijn zzp-er bestaan.

uitstekend uitgevoerd door een vriendelijke andreas

Andreas is een uiterst kundig computerstudent en heeft al mijn problemen met de computer, telefoon en smartwasmachine opgelost.

Roel is goed rustig en legt het goed uit.

Ik vind hem goed en hij is aardig ik kan goed met hem overleggen over hoe het voor mij makkelijker is.

Zeer goed geholpen door Daan..Dit is mijn vaste Computer student.. heel betrouwbaar..geeft goed uitleg en zeer vakkundig...hij gaat het ver schoppen..

Kundig, snel, voorkomend

Aardige student, heeft lab top apk gekeurd. Ging in een hoog tempo. Veel troep en niet gebruikte programma's verwijderd. Ben zeer tevreden

Nathan is een plezierige efficiënte Computerstudent! Hij heeft mij uitstekend geholpen.

hulpvaardig en kundig.

ben goed geholpen

Snel, efficient, geduldig met uitleggen,

Al de problemen die ik had met de computer zijn opgelost.

Uitstekend!

De student was zeer vakkundig.

heel vakkundig

De computerstudent werkte heel zorgvuldig en snel. Ik ben zeer tevreden over zijn werkzaamheden en het eindresultaat

Deze student is in alle opzichten aan te bevelen.

Deze student luistert naar de problemen van de klant en lost die allemaal op.

Rustige doener

Kan op meerdere devices tegelijk werken. Werkt rustig aan wat er gebeuren moet.

Geweldig hoe die jongen zijn werk doet

Sebastiaan heeft ons in het verleden al eens geholpen, vandaar dat wij hem weer wilde hebben.

absoluut niet goed

De student was een hele leuke en beleefde jong maar mijn probleem is niet opgelost en ik ben absoluut niet tevreden voor een uur 53 euro betalen en niks gedaan. Doe maar niet zo met mensen en klanten. Dit geld kost voor mij te veel. Een uur 53 euro, dat is belagelijk.

Ik ben zeer tevreden over Vincent.

Kundig

Daan kwam op zondag, wat perfect uitkwam bij mij. Hij heeft gezorgd dat alles weer werkte zoals het zou moeten werken. Helemaal Top ! (daan: het printer-issue heb ik later nog opgelost door de printer spooler te legen en de printer geheel te resetten :) )

Deed zijn werk goed en legde alles duidelijk uit.

Sympathieke jongen, beleefd en vakkundig. Goed geholpen!

Competente student

Een aardige jongen, die mij wat betreft laptops veel wijzer heeft gemaakt. Snel en prima geholpen.

Hele nette jongen en nam alle tijd om onze problemen op te lossen.

heldere uitleg ,fijn contact

los in de omgang , prettig persoon. goede uitleg. wijst ook op andere mogelijkheden bij gebruik laptop.

Nette student. Mijn oude laptop heeft gelukkig weer internet en het toetsenbord werkt weer

Student was op tijd. Heeft geduldig mijn computer (HP Paviljoen laptop) weer verbonden met internet

Max heeft me werkelijk heel snel en prima geholpen! Ben er blij mee.

Na teleurstelling nu super tevreden.

In mei dit jaar heb ik een slechte review met één ster geplaatst. Het contact op een later moment, wat telefonisch plaatsvond, dus genuanceerder van beide kanten, heeft tot mijn volle tevredenheid geleid. Zodoende zal ik in de toekomst weer gebruik maken van de diensten van Uw Computerstudent.

Ik ben snel, deskundig en vriendelijk geholpen!

In een half uur was er een hinderlijk (WinZip)schermpje verwijderd en mijn computer opgeschoond. Koen was ook heel duidelijk in welke aanbevolen programma's wel of niet nodig waren. Helder! Erg aardig dat hij in zijn vakantie een afspraak maaklte!

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?