perfect!!!!!!!!!!!!!!

perfect

supersnel en duidelijk!

Wat een kennis en een snelheid! Ik vind Noah echt een super klantvriendelijke en behulpzame Computerstudent.

Rustig, vriendelijk en deskundig

Rustige en vriendelijke persoonlijkheid. Gaat lekker zijn gang en ondertussen vragen beantwoordend en wat adviezen gevende. Erg prettig iemand om iets van te mogen leren en komt niet over als betweter! Mag terug komen hoor...

hij heeft het heel goed gedaan

Netjes

Maakte een nette indruk en was vriendelijk en duidelijk.

Probleem snel en goed opgelost.

Zeer positief.

Ervaren computer specialist

Nu

efficient

De student realiseerde zich misschien niet voldoende dat hier iemand zat met wat weinig computer verstand. Als wordt gevraagd om een microsoft account dan denk ik waar heeft 'ie het over. Hij probeerde het probleem snel te verhelpen maar daardoor had ik het idee dat er soms niet erg goed werd geluisterd of even doorgevraagd. Het zou ook helpen als hij af en toe zou vragen: "snapt u wat ik bedoel"?

Prettig contact en kundig

Joel gaat door tot elk probleem opgelost is.

Het maakt niet uit hoeveel problemen er zijn, ook kleine dingetjes, alles wordt uit de kast gehaald om het op te lossen. Zelfs als de printer zo veroudert is dat hij nergens meer ondersteunt wordt, weet hij via allerlei omwegen het apparaat weer aan de praat te krijgen. en dat ook nog eens binnen een week. Heel fijn, dus ik ben zeer tevreden. Bedankt Joel. Lien

Zeer positief

Naoulf is zeer behulpzaam en komt zeer betrouwbaar over!

Jordy is aardig,behulpzaam,vakkundig En geeft goede adviezen

Uitstekend geholpen

Flexibele afspraak tijden, goede service, laptop was in goede handen.

Zoals de andere keren ben ik weer heel tevreden. Zonder poespas worden de problemen opgelost. Ben zeer blij

Vriendelijke jongen met veel kennis

Eerlijk

Jamie heeft mij geholpen met eerlijk advies! Ik heb daarom ook veel vertouwen in hem als mens! Dat vind ik net zo belangrijk als de kennis die iemand heeft! Ik neem de volgende keer graag weer contact met hem op!

Hele duidelijke hulp gekregen,

Heel fijn, dat het probleem met het wachtwoord is opgelost. Zelf had ik dit echt niet voor elkaar gekregen. Ik ben blij, dat ik weer met mijn mail aan de slag kan.

Heel fijn en deskundig

Door een deskundige student met ervaring in moeilijke problemen, zijn wij heel fijn geholpen en heeft hij, zo goed als het kon, onze laptop onderhanden genomen. De laptop doet het iets beter, maar eerlijk gezegd zal er toch in de toekomst naar een nieuwe gekeken moeten worden. Hij heeft os goede uitleg gegeven. Wij hebben er een goede indruk van overgehouden. Met vriendelijke groet, Fam. Havelaar.

Super duidelijk en stapsgewijs uitgelegd en met alle geduld!

Ik ben fantastisch geholpen.

Mijn ervaring is dat mijn problemen erg prettig en snel werden opgelost.

student had eerder moeten aangeven dat het probleem beter op locatie op te lossen valt.

zie boven vanavond op locatie bij AMAC is het probleem (met moeite) opgelost

Zeer goed geholpen!

Mijn problemen zijn professioneel en snel opgelost.

Veelzijdig en snel. Complimenten aan Nick

Prima, prettig.

hij werkt goed en best snel

goede jongen

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?