te duur en mijn mail werkt nog niet.

wij hadden problemen met de mail en die zijn nog steeds niet opgelost een mail versturen gaat niet.

Klantgericht

Persoonlijke touch, doelgericht

Zeer professioneel, vriendelijk en snel

Super geweldig een uitkomst!!

Efficient en snel maar vooral zeer vakkundig!!!

Max heeft zich extra ingezet

Vanwege een maandenlang durend probleem met een onwillige leverancier van producten voor mensen met bijzondere beperkingen heeft Max Meiland alles op alles gezet om op tijd de fabrieksinstellingen weer actueel te maken. En dat was het vertrekpunt van eindelijk weer een normaal computergebruik van mij, wiens handen het niet doen.

Goed, maar achteraf heb ik wat onvoorziene problemen

Alles wat ik had gevraagd is door Matthijs opgelost/verholpen met uitzondering van waarschijnlijk een hardwarefout waarvoor ik contact zal opnemen met Lenovo. Alle e-mailzaken zijn aangepast op mijn laptop en op 2 iphones maar op de ipads van mij en mijn vrouw krijg ik nu geen mail meer binnen Waarschijnlijk had ik aan Matthijs moeten vragen om dat tegelijk met de iphones na te lopen en de goede accounts te installeren/veranderen. ik krijg regelmatig meldingen van sites die ik regelmatig bezoek dat ik probeer in te loggen vanaf een onbekend ipadres. Ik weet niet wat ik daar mee moet maar het moet wel aangepast worden want dit is erg lastig. Graag een antwoord.

Een eerste klas laptop reparatie hulp.

De hr. Daan het Hart is een voortreffelijk hulp voor reparatie van laptop geluid en E.mail aansluiten.

Fijne vlotte jongeman die ook nog verstand had van computers! )Lucia heeft ons prima geholpen!

TOP ERG GEDULDIG EN BEHULPZAAM.

Finn was op tijd en erg geduldig en behulpzaam en heeft al mijn problemen opgelost. thx Finn.

goede hulp

vakkundig

uitstekend geholpen dank dick lam

Noah waserg goed

Goede uitleg ,over hem zeer tevreden.

Uitstekend.

Deskundige student die duidelijk in begrijpelijke taal uitlegt en instrueert. Hij is vriendelijk, correct en goed verzorgd.

Echt blij met het aansluiten /update op de computer.

Alle taken zijn verricht. en het was ook gezellig. Dus in goede zweer.

Heel vlot en goed geholpen.

Duidelijke uitleg en goede adviezen.

Teleurgesteld

Het probleem was dat mijn computer heel traag was met opstarten. De student (ik zal de naam niet noemen) constateert dat na het opstarten alles soepel draait. Advies: ‘s morgens opstarten en daarna op sluimer zetten. Nou dat kan ik zelf ook bedenken. Met behulp van Apple Support macOS opnieuw geïnstalleerd. Alles gaat weer soepel.

Prima op tijd en kundig.

Prima ervaring.

Goed advies en duidelijke uitleg .

Geweldig vlot en professioneel.

Toine heeft hart voor zijn werk, weet alles van computers en werkt lekker snel.

Topper!!

Hij begrijpt, dat ik er niks van begrijp en legt alles helder uit!

prima jongen beleeft.

nette jongen zeer vaardig prima.

Goede uitleg

Ik ben voortreffelijk geholpen

Mijn computer was gecrasht en heb Windows via de Cloud zelf opnieuw kunnen installeren. Maar er waren een aantal essentiële programma's die niet goed functioneerden, zoals het e-mail programma. Maar ook het programma waar al mijn wachtwoorden waren opgeslagen kon niet meer worden geïnstalleerd. Deze problemen zijn echter prima opgelost. Ook Windows Office is geïnstalleerd, hetgeen mij niet was gelukt.

Xavi zat er goed in

Telefoon weer goed werkend gemaakt. Televisie app npo+ niet werkend te krijgen omdat de tv niet " smart" genoeg is. Prettig om te weten waarom het niet werkte bij de eigen pogingen.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?