goed zijn werk gedaan

min outlook goed geinstaleerd

Vriendelijke vakbekwaam!

Meedenkend, biedt de perfecte oplossing!

Het probleem waarmee ik al langere tijd mee te kampen gehad is door Marco opgelost.

Marco denkt mee en is hulpvaardig. Letterlijk, dat laatste; hulp-vaardig. Hij is inmiddels al meerdere keren bij me geweest en ik heb er alle vertrouwen in dat hij ook bij een volgend probleem weer met een oplossing komt.

Deskundig en behulpzaam

Ik ben op zeer korte termijn erg goed en geduldig geholpen (ik had lang niet alles paraat), zoals ik al aangaf aan Tom: dit scheelt mij er veel stress, waarvoor dank!

Zakenkundig, luisterend oor

Ben deels goed geholpen. Deel 1: op dat moment goed af te rond (verwijderen mappen). Deel 2: nieuw account aanmaken; niet gelukt; reden: niet alle gegevens bij de hand (zijn inmiddels opgevraagd)

deskundig

Deskundig, kan perfect uitleggen, geduldig, duidelijk. Een topper!

Vriendelijke en deskundige assistentie

Dit was de eerste keer dat ik de assistentie van een Computerstudent ingeroepen heb en ik mag wel stellen dat dit zeer zeer goed bevallen is. Naast dat Arun zeer deskundig over kwam was vooral de klantvriendelijkheid zeer groot. Een echte verademing!

fijne, beschaafde en deskundige student

Deze student was keurig op de afgesproken tijd aanwezig. Hij was snel en had de benodigde deskundigheid. Hij was een zeer aangename student om over de vloer te hebben. Volgende keer zou ik graag weer een beroep op hem zou willen doen.

Zeer tevreden.

Verteld alles wat hij doet, en geeft een degelijk advies. Deze persoon was stipt op tijd.

Dexter nette voorkomende jongen. Hij heeft mijn probleem prima opgelost en gaf goede uitleg

geweldig, deskundig

Jordy is een vriendelijke en deskundige jongen. Ik zal hem bij iedereen aanbevelen

Rick heeft me geweldig geholpen door alles goed in te stellen en op een rijtje te zetten.

Zie bovenstaande

Zeer aangenaam en competent.

Zeer aangenaam en competent.

Goed gehad.

Adviseert en communiceert goed. Rustig, Waarom het laatste kruisje niet vol. Ik geef nooit tienen. Ik voelde mij gerespecteerd!

helemaal naar wens

ik kan niet iedere keer iets nieuws verzinnen. gewoon goed.

Goed projekt

Leuk dat er studenten zijn die hun wijsheid delen. Was een lastig probleem waar flink aan gewerkt moest worden. Zijn netwerk werd ingezet waar nodig met uiteindelijk de oplossing, zeer blij dat het weer werkt. Leuke jongen netjes en zeer behulpzaam.

Hij heb me goed geholpen

Prima geholpen!

Plezierig type. Werkt snel en efficiënt.

Vlekkeloos en bekwaam

Geduldig en vriendelijk

Prima hulp en uitleg gehad

Nuttige hulp gehad

geweldig

Jordy is vriendelijk en wist mijn printer snel te installeren, dus ik ben zeer tevreden

super goed!

wij hebben in eerste instantie zelf geprobeerd om onze printer aan de praat te krijgen. verschillende pogingen gedaan en uiteindelijk besloten om contact met jullie op te nemen. helaas ging eerste afspraak niet goed maar 2e afspraak ging perfect. de student was netjes op tijd en kon snel zien waar het probleem lag. daarna moest hij alleen nog de puntjes op de i zetten. heeft ook nog de instellingen op PC van mijn collega aangepast.

vriendelijk, betrokken en kundig

Helaas bleek mijn computer stuk en lag het niet aan mijn beeldscherm. Ondanks dat het een oude computer was, heeft de computerstudent allerlei opties nagelopen en een inschatting gegeven van de kansen dat ik de computer nog zou kunnen gebruiken of gegevens kon terughalen. Verder gaf hij tips om het gemis van een oud maar waardevol en uniek kasboekprogramma op een andere manier vorm te geven. Ik kon alle vragen stellen die ik had en kreeg een duidelijk antwoord. Zijn begrip en vooral zijn wil iets te kunnen betekenen, heb ik zeer gewaardeerd.

kundig en klantvriendelijk

Kennis gemaakt met Marco. Had probleem 1 snel opgelost, deed over probleem 2 iets langer. Maar heeft net zo lang gezocht tot het probleem werd opgelost.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?