Wij kregen met Pascal een fantastische, vrolijke, enthousiaste en bekwame computerstuden aan huis.

We waren heel blij dat onze laptops een goede APK-beurt kregen, dat was wel nodig! En dat we al onze vragen kwijt konden bij Pascal. We zijn zeer tevreden.

geweldig

In een half uur het een en ander verbeterd, met bijbehorende uitleg !!

Op zondag kwam er zelfs iemand langs. Alles duidelijk uitgelegd, na eerst alles nagelopen te hebben. Helaas kon mijn printer niet gereanimeerd worden, maar de rest van de storingen zijn verholpen. Wat ik zelf een pluspunt vind, is dat ik niet aan een abonnement vast zit.

Helemaal top!

Met een nieuwe computer kwamen ook de problemen. Alles zag er net een beetje anders uit. Binnen 2 uur had Floris al die problemen opgelost. Alles werkt weer als vanouds. Voorlopig kan ik weer vooruit maar ik zal hem vast nog een keer nodig hebben.

Alle inhoud oude iPhone naar nieuwe Samsung

Oude iPhone gevallen en haperend , als opvolger een Samsung voor ,1/5e van de Appleprijs . Deze Computerstudent zette snoerloos alles over en legde ook veel uit . Het is voor een gebruiker zonder kennis van de materie niet te doen . Koste wat maar leverde veel op ! Heel blij mee !

geweldig snel en goed mijn probleem verholpen TOPPY

Nette student die op een rustige en deskundige manier het probleem verhelpt, en ook uitlegt wat er mis is gegaan door mijn handelen.

Hij kwam, hij deed en hij ging en alles loopt weer als een treintje.

Een hele rustige jongen, die precies doet wat hij moet doen, en dat alles in snel tempo. De computer loopt weer als nieuw.

Onze eerste ervaring is goed

Adequaat,mijn probleemisopgelost.

Vriendelijk,kundig en zeer behulpzaam.

Super goed!

Rustige aardige vent. Daniël, had op al mijn vragen een passend antwoord! Zéér aan te bevelen!

Vincent is snel, goed luisterend en komt bekwaam en vriendelijk over

De vragen die ik had werden goed uitgevoerd

ik ben super tevreden over de hulp van coen

ik ben super geholpen door coen een goede uitleg en hij heeft mijn lep top weer hellemaal up toe date gemaakt het is een zeer vakbekwaam man ik raad iedereen aan bij problemen om met de computerstudent contact op tenemen

Hartstikke goed!

Niels P. is een prettige, beleefde, super-kundige en rustige jonge man die alles direct snapt en oplost. Werkt geweldig met hem! Hij denkt mee en vooruit, geeft adviezen, kortom: complimenten voor deze fijne medewerker van jullie!

Kundig en snel.

Rustige en sympathieke student. Zijn naam staat genoteerd voor het volgende probleem!

Snel en kundig én kon goed uitleggen

Carlos anticipeert goed en snel en is erg prettig in de omgang.

Een prettige en deskundige hulp

Een fantastische hulp die wist waar hij het over had. Perfect geholpen.

Aardige, bescheiden en duidelijke student.

Ik had een aardige, bescheiden student die alles duidelijk heeft uitgelegd wat er aan de hand was. We hebben het erover gehad of mijn laptop verouderd was en mij advies gegeven waar ik op moest letten als ik eventueel een nieuwe laptop zou willen kopen. Ik ben heel tevreden over mijn student.

buitengewoon tevreden

problemen met pc/tablet/smartphone/televisie in korte tijd verholpen en heel veel geleerd van deze knappe student. Voor iedereen aan te bevelen.

Dit was de eerste keer maar verliep helemaal goéd.

Prima gedaan.

Goede bekwame uitleg

Prima geholpen, ben tevreden.

Aardige student. Luisterde goed en alle problemen waren snel verholpen.

positief van begin tot einde

duidelijk in uitleg en vlot in uitvoering geduldig bij vragen en geen haastig gedoe bij het oplossen van de problemen

Aardige jongen

Computer blijft ondertussen wel dezelfde storing houden dwz wederom geen incoming mails op mijn outlook. Dit drukt mijn beoordeling ietwat

Zeer goede ervaring Top.

Mijn ervaring is prima . Keurig voor elkaar .

Kundig en vlot geholpen.

Iemand die duidelijk wist wat hij deed. .

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?