we zijn goed geholpen

De oude computer vervangen door een nieuwe en nieuwe printer aangesloten. Student kwam deskundig en informatief over. Ik zal er ook in de toekomst hoogstwaarschijnlijk gebruik van maken.

Ok

De student heeft de email van mijn tablet in orde gekregen. Helaas ontvangt nu mijn desktop geen e-mails,vermoedelijk het wachtwoord niet aangepast. Verder niets dan lof.

Mijn ervaring kan in één woord: prima.

Mijn computerstudent bekeek rustig wat er aan de hand was en probeerde een oplossing te vinden, wat hem goed gelukt is.

niet tevreden

Student heel lang bezig geweest,alleen om de printer te laten functioneren,ongeveer 1 uur bezig !Om mijn nieuwe PC te laten installeren,heb ik een rekening van 128,50 euro`s gekregen !!!!Heb geen goede woorden voor !

Zeer nette en vriendelijke jongeman.was erg duidelijk met de uitleg

zeer goed geholpen door de student.

Gebruikergerichte professionele assistentie bij installeren nieuwe pc.

Positief

Helaas bleek mijn probleem bij de hardware te liggen, dus kon niet opgelost worden. Deze conclusie was echter snel en correct getrokken. Een positieve ervaring dus!

kundig

goede kennis van zaken

Een student met kennis van zaken en had zich goed voorbereid!

Prima geholpen!

Student Auke Hendriks kwam keurig op de afgesproken tijd. Een hele beleefde vriendelijke jongen die heel veel weet en snel het probleem met mijn email kon oplossen.

Mijn opslag problemen binnen 15 minuten opgelost!

Floris heeft mij snel en zeer deskundig geholpen met het opslaan van documenten en powerpoint. Als student is dit heel belangrijk en ik kan nu weer vol vertrouwen door met de studie. Rustige en professionele student die precies op tijd was. Een dikke tien en aanrader.

Afspraak snel gemaakt en probleem kundig en vriendelijk opgelost

Niels was op tijd, zeer vriendelijke en kundig. Aanrader!

Toppertje

Vincent was een vriendelijke, ietwat verlegen, deskundige jongen. Hij wist wat ik wilde en kreeg het ook nog voor elkaar.

top

Prima geholpen. Snel en goed uitgelegd. Correcte student. Een dikke welverdiende 10!!!

Geweldige hulp!!

Student kwam keurig op tijd, loste mijn computerprobleem in no-time op en nam de tijd om mij alles heel rustig uit te leggen. Eindelijk begrijp ik iets waar ik al maanden tegenaan loop. Ook een bijkomend probleem werd opgelost. Helemaal blij. Prijs viel erg mee!

Deskundig

Goed en deskundig gewerkt

Zeer deskundig en duidelijk bij de hulpvraag

Snel en goed reageren op mijn hulpvraag. Duidelijke aanwijzingen voor het vervolg van de sessie. Zeer vriendelijk en rustig, met veel kennis van zaken. Het probleem was binnen een kwartier opgelost, hoewel de student aangaf dat het geen alledaags probleem was.

een bezoekje dat tot opluchting leidde vanwege goede oplossing

Beste Dion Avé, Het was een goede ervaring, prettig optreden, directe aanpak, direct begrijpen waar het aan inzicht schortte bij deze digibeet. Heel hartelijk dank voor je plezierige en vakkundige gezelschap. En uiteraard de snelle oplossing van mijn probleem. Annette

Sander Lamme beantwoordde aan de verwachtingen die u gewekt heeft.

Sander Lamme kwam keurig op de afgesproken tijd hier aan. Dat is niet vanzelfsprekend als je voor de eerste keer vanuit Zeist naar een nog niet vertrouwd adres gaat en dat bovendien per fiets in een tropische hitte.. Hij maakte een kundige, efficiënte indruk tijdens het stellen van de 'diagnose'. Feitelijk heeft hij het probleem binnen redelijke tijd opgelost. Bovendien heeft hij aansluitend nog twee van mijn PC vragen rustig beantwoord. Hiervoor dank ik hem nogmaals oprecht. Mijn partner ds. Tineke vdW die dwars door mensen heen kijkt, noemde Sander Lamme: 'vertrouwenwekkend'. Met vriendelijke groet, dr. Jan Holman (86 jaar)

Niels P. kwam, zag en overwon. Had alles door, is razendsnel, snapt precies onze wensen en toen er 1 moeilijk probleem over bleef had hij supersnel het lek boven. Complimenten. Graag tot een volgende keer!!!

Uitstekende hulp gekregen

Zijn uitstekend - op afstand - geholpen door Levi die ons rustig en duidelijk door het probleem bij het Office programma en de te nemen stappen heen hielp. Was een hele opluchting. Alles functioneert weer prima.

Prima en snel

Vanavond goed geholpen met een aantal vragen over de Mac. Was erg blij met de hulp van Nemo.

Nadat de reparatie van de vorige keer niet goed gelukt was is het nu wel gelukt.

Zeer klantvriendelijk, professioneel en snel.

Liander is zeer bekwaam en heeft mij heel goed uit de brand geholpen

Liander is zeer bekwaam en heeft mij heel goed uit de brand geholpen

Geweldig geholpen

Nemo is een aardige vriendelijke jongen die het probleem goed uit kan leggen en oplossen

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?