Pluspunten

Vriendelijk en vakkundig.

Pluspunten

Snelle hulp

voor de oudere wat eerder de telefoon gebruiken

Pluspunten

Duidelijke uitleg, beleefd en vriendelijk. Zeer tevreden.

Pluspunten

We zijn erg tevreden over computerstudent en de hulp die Bart ons gegeven heeft. Een sociale jongen, die alle kennis had die we moesten weten. Hij legde de dingen goed en duidelijk uit en nam de tijd om de oplossing te zoeken en de handelingen op onze computer te verrichten. Geen vraag was teveel. Mochten we in de toekomst nog tegen meer vragen aanlopen wat betreft de computer, dan zullen we Bart zeker weer vragen. Groetjes Erik en Yenthe

Pluspunten

Het is makkelijk om een afspraak aan te vragen. Alle formaliteiten worden makkelijk afgehandeld. Timo springt er echt uit qua kwaliteiten. Wat ik hem ook vraag, hoe moeilijk of ingewikkeld het ook is, hij weet het allemaal op te lossen precies zoals het voor mij werkt. Hij stelt de juiste vragen, luistert naar wat de klant wilt en kan me zo altijd snel helpen. Hij legt het heel goed uit en geeft me geen naar gevoel omdat mijn kunnen toch een stuk minder is. Hij heeft veel geduld en handelt zeer correct. Ik vraag Timo graag om hulp. Hij maakt een groot verschil.

Pluspunten

Marik heeft het prima gedaan. Hij dacht mee, loste op en deed het snel

Pluspunten

Uitmuntend kan heel goed uitleggen Wij zien hem.graag terug. Lars is welkom

Pluspunten

Snelle reactie, snelle service. Darryl een prettige student die mijn probleem snel oploste. Ik heb dit bedrijf al aanbevolen aan anderen en ook ik zal er weer gebruik van maken als ik iets niet zelf kan oplossen. Hoop dan weer dat Darryl mij weer kan helpen.

niks

Pluspunten

Snelle reactie na vraag om hulp. Goede hulp gehad van student.

Pluspunten

Vriendelijke, deskundige hulp!

Pluspunten

Snel, kundig student

Zou het niet weten

Pluspunten

Deskundig en vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

meedenkend naar oplossingen

communicatie met kortere lijnen. loopt af en toe over te veel schijven.

Pluspunten

PC problemen snel en vakkundig verholpen

Pluspunten

Pluspunten

staat direct klaar

geen

Pluspunten

Snel en deskundig. Student verhielp probleem uitstekend en schoonde de computer ook nog verder op. Dikke pluim!

Pluspunten

Door student: -Goede en snelle aanpak van mijn aandachtspunten; -Correcte en duidelijke conversatie; -Correcte (werk-)houding.

Student had eigenlijk maar 3 kwartier werk, maar telde voor een uur (incl. verwerking eigen taken oa. rekening invullen+opstellenen/betaaltraject)

Pluspunten

Vriendelijk en zeer kundig.

Pluspunten

Snel contact, correcte afspraken, student met kennis van zaken en duidelijke uitleg. Uitstekende oplossing voor mijn computerproblemen. Bij eventuele volgende problemen zal ik graag gebruik maken van de kennis van Dielof van Loon.

Pluspunten

de geleverder student was buitengewoon prettig en kundig

computerstudent doet er erg lang over om te communiceren wanneer de student kan komen

Pluspunten

aardig, snel, deskundig

Pluspunten

Deskundig, vriendelijk! Prettig om mee te werken

Pluspunten

Wordt snel geholpen en ook goed.

Ik heb geen verbeterpunten.

Pluspunten

snelle accurate afwikkeling

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?