verbaasd

afspraak was om 10.00 uur om 10.34 werd ik pas gebeld, eerder geen bericht vervolgens met 1 probleem geholpen, het andere kon niet opgelost worden. toen factuur opmaken... vulde hij zelf gelijk met vinkje in dat ik "tevreden" was op het werkbriefje... minimum is half uur, die begrijp ik maar hij zei; ik noteer niet vanaf 10.00 uur maar vanaf 10.30 .... terwijl hij zelf te laat belde (vanwege 'computerproblemen' zei hij) alsof hij mij een gunst verleende... bizar

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

prima en snel geholpen, dankjewel

zie boven

Dik in orde.

Prima ervaring.

Zorgvuldig en denkt mee

Luistert goed, denkt mee. Neemt initiatief in het gesprek. Adviseert en checkt mijn kennis. Vult en voelt goed aan.

rustig persoon

ik ben ouder, veel ouder, maar hij paste zich heel goed aan

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Snel, doortastend en efficiënt.

Prima. Op diverse onderdelen goede prestatie; ook goede adviezen. Ik zou eigenlijk graag willen dat ik de klus waar het in eerste instantie om ging (in werking stellen van een voor mij nieuw type printer) voortaan zelf zou kunnen doen, maar daar ging het allemaal misschien wat te snel voor. Misschien bij een volgende klus eens vragen om mij wat 'mee' te 'nemen' in de uitvoering van het proces, ook al kost dat dan wat meer tijd...

Snel en aardig

Paf paf paf en klaar!

Toppertje

Tim heeft alle problemen gevonden en opgelost. Heel bij mee

uitstekend

Efficient , klantvriendelijk

deskundig geholpen

Mijn man is heel goed geholpen en ook goede advies gekregen

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Super gedaan, snel en handig.

Bjorn kwam heel professioneel over, snelle denker, probleem in no-time opgelost.

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Ik kan weer aan de slag!

Filip heeft een probleem verholpen waar ik met geen mogelijkheid uit kon komen. Heel blij mee

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Prettige student die ons uitstekend heeft geholpen.

Prettige persoon. Kon snel mijn problemen oplossen. Was op de afgesproken tijd aanwezig.

snel en rustig

probleem keurig opgelost

• Hoe bent u geholpen? Op afstand

Onze computerstudent heeft gedaan waarvoor ik hem gevraagd had te komen

Deskundig, klantgericht, en wat hadden we een aardig gesprek als en toen de computer even geen aandacht nodig had.

Keurige jongeman

Hij heeft snel mijn vragen opgelost.

Geweldig.

De hulp die je echt nodig hebt als je er zelf niet meer uitkomt met je P.C zeker meer dan aanbeveling waard!

fantastisch

zeer tevreden met computerstudent. komt goed over uitleg begrijp zeer geduldig.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Niet alleen een zeer deskundige en professionele computerstudent, maar ook vriendelijk en sociaal.

Jonatan is niet alleen een zeer deskundige en professionele computerstudent, maar ook een vriendelijke, behulpzame en sociale student.

Heel positieve ervaring

Mijn computer student was heel duidelijk en rustig en communiceerde zo goed dat ik het zelfs nog begreep wat hij aan het doen was.

Jammer

Hij heeft niets kunnen doen laptop te oud. Advies nieuwe aanschaffen en voor evt installeren nieuwe afspraak maken

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Fijn en eerlijk jong mens

De vraag was om w11 te installeren. Computer bleek te oud waardoor probleem wat we hadden niet opgelost zou zijn. Deed nieuwe oplossing aan de hand waar we blij mee waren en voor a.s. een nieuwe afspraak gemaakt om een nieuwe pc te installeren, ook een goede nieuwe oplossing.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Ik ben een totale computerleek. Olle was mijn redding.

Prima jongen, netjes, correct en snel.

• Hoe bent u geholpen? Aan huis

Duidelijk,snel,communcatief vaardig en heel aardig.

Heel fijn dat ik het geluk had Daniël op bezoek te krijgen. Super aardige,beleefde jongen die duidelijk en begrijpend communiceert! Ben erg tevreden,zal zeker opnieuw gebruik maken van deze service.

Aangenaam en deskundig

Ik ben een digibeet. De computerstudent luisterde goed naar mijn hulpvraag. Op een rustige manier reageerde hij daarop. En in een ‘gewone mensentaal’. In het vervolg van zijn werkzaamheden legde hij steeds rustig waarmee hij bezig was.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?