Pluspunten

Nette student met kennis van zaken

Pluspunten

Enorm gastvriendelijk en hulpvaardig bedrijf en heeft hele betrouwbare en leuke studenten-medewerkers in dienst. Zoals Devrim, die ons twee maal zo fijn en netjes heeft geholpen. Hij snapt dat wij het niet allemaal meer goed zo goed volgen, alle computerontwikkelingen. Legde al zijn handelingen haar en piekfijn uit op een manier waarop wij het konden begrijpen. Sommige mensen met heel veel kennis in huis bezitten niet altijd de gave om het aan klanten uit te leggen, Devrim heeft die gave en wij hopen en wensen hem een prachtige en mooie toekomst toe. Als wij ooit weer computerhulp nodig hebben, zullen wij zeker naar Devrim vragen. Bedankt Devrim! Je bent een kanjer!

Geen........Dat is mooi toch?!

Pluspunten

Duidelijke afspraken ! Student was helder en legde alles goed uit en verhielp de problemen.

Pluspunten

Remco heeft ons met raad en daad bij gestaan. Ondanks zijn inspanningen is het niet gelukt ons e-mailaccount, na de overstap naar een andere provider, aan te maken. Probleem lag bij de provider met wie Remco op een deskundige en geduldige manier e.e.a. Heeft besproken. Provider gaat nu een aantal dingen in gang zetten mede dankzij Remco.

Pluspunten

snelle reactie, luistert goed naar mijn wensen / problemen en voert dit uit.

Pluspunten

Echt tevreden. Door een foutje van mezelf was ik telefonisch niet bereikbaar en dacht ik dat de sessie niet meer door zou gaan. Gelukkig werd ik toch nog na 15 minuten teruggebeld en kon ik geholpen worden. Ik werd eerlijk te woord gestaan en werd er gezegd bij een andere vraag van mij dat deze student daar minder verstand van had. Dat scheelt dan toch veel gemartel.

geen

Pluspunten

Grote deskundigheid bij het adequaat oplossen van de problemen

Snellere reactie op de aanmelding

Pluspunten

snel en deskundig

Pluspunten

Zeer deskundig. Voorkomend. Begripvol.enz perfect

Pluspunten

Precies in de roos. Het is wat de gemiddelde computer/laptop/iPad gebruiker nodig heeft als het niet goed werkt of uitleg nodig heeft.

Pluspunten

Een perfect bedrijf

Pluspunten

Pluspunten

Alleen maar goed

Pluspunten

hele traject, vanaf aanmelding tot oplossing prima doorlopen

geen

Pluspunten

Kundig, stipt, duidelijk, vriendelijk, klantvriendelijk., geduldig

Pluspunten

Ignas heeft snel en vakkundig mijn probleem opgelost!

Pluspunten

Pluspunten

Alle lof voor Max. Hij heeft op een professionele manier de computerproblemen aangepakt en nam daar ook de tijd voor. Toen bleek dat Windows tien geen optie meer was heeft hij Ubuntu geinstalleerd. Daar ben ik heel erg blij mee en tevreden over. Ik werk nu weer met plezier op mijn computer.

nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dappere pogingen, maar heeft uiteindelijk niet tot een definitieve oplossing geleid. EWel gedeeltelijk.

De juiste /vrouw bij de juiste vraagstelling.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Bedrijf is prima ,de laatste student was voor mijn prblemen te licht,blijkt daarnadat alles niet opgelost is . Graag tweede helft januari nieuwe afspraak ,maar dan met een andere student, Met vriendelijke groeten ,Leo vsn der Plas

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?