Pluspunten

De afspraak was snel gemaakt. Uwcomputerstudent levert geweldige, geduldige, beleefde studenten met kennis van zaken, die écht bereid zijn om te helpen. Lars Veefkind en Maurits Brood: ik ben heel erg blij met jullie hulp! Bedankt!

x

Pluspunten

Stipt op tijd, leuke jongeman die wist wat hij deed, uitleg was prima. Ramon Blok jij bent top ;-)

Pluspunten

Maurits heeft mij uit de brand geholpen, en dat was de eerste bedoeling. Allerlei adviezen gegeven, samen besloten welk email programma nu. Als senior van 86 heb ik moeite met grote snelheid van praten en kiezen en van uitvoeren maar dat is geen zaak van Maurits. Als ik hem weer nodig heb zal ik hem toch GRAAG ontvangen.

Iets andere aanpak bij senioren ??? misschien

Pluspunten

Ik werd vrij snel gemaild over de afspraak. De student was heel mooi op tijd. Zelfs 3 minuten eerder. Hij heeft het probleem verholpen. Zelfs meer dan dat. Ik ben er super tevreden over. Ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

Hoewel ik een ingewikkeld probleem had, waar de student zelf ook nog nooit mee te maken had gehad, is dit probleem opgelost. Hij wist mij ook duidelijk uit te leggen wat er waarsschijnlijk aan schortte.

Geen, ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

snelle en correcte behandeling

n.v.t.

Pluspunten

Alles ging goed vanaf de vraag tot het antwoord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heb ik niet

Pluspunten

mijn vragen/problemen opgelost

Pluspunten

Beste..? Het was een fijne ervaring en de student gaf aanwijzingen zodat deze heel duidelijk en gemakkelijk overkwamen. De student kwam integer en vakkundig over. Fantastisch vanuit Groningen naar Zeeland, de pc doet het weer geweldig.! Hartelijk bedankt, vriendelijke groet Rita

Pluspunten

veel kennis van de pc, zelf niet uitgekomen

geen idee

Pluspunten

Een goed en snel contact via jullie website, daarna nam Coen binnen een halve dag contact met mij op via whatsapp en hebben we basis info over mijn PC probleem besproken. Gelijk een afspraak gemaakt en vandaag is mijn probleem zoals het lijk opgelost door Coen. Coen is een prettige jongeman die ook goede uitleg geeft en hij heeft adequaat en ook snel gewerkt. Ik zou jullie en Coen altijd aanbevelen bij PC analfabeten zoals ik dat ben.

Ik vind dat jullie dit uitstekend doen en ik heb geen verbeterpunten weten te vinden. Ik zou zeggen .....blijf zo doorgaan en maak het niet te groot.

Pluspunten

alles was positief, stiptheid en kennis van zaken ik ben zeer goed en tot tevredenheid geholpen

geen

Pluspunten

keurig netjes geholpen door student laptop werkt weer super student weet van wanten en al mijn vragen werden opgelost.

geen

Pluspunten

Goed en snel geholpen. Heel redelijke tarieven.

Misschien op de website aangeven dat, behalve het probleem waar je specifiek hulp voor zoekt, het ook mogelijk is om andere vragen te stellen of kleine probleempjes op te lossen.

Pluspunten

Zeer klantgericht, kundig en prettig in het contact

Pluspunten

Vriendelijke en flexibele behandeling van mijn vraag.

Vanwege bescherming (?) kon de student mij enkel telefonisch benaderen. Aanvankelijk had ik mijn vaste telefoonnummer opgegeven. Maar dan heb jij "huisarrest". Uiteindelijk hebben wij toch contact gehad.

Pluspunten

Wij hebben vanmorgen een student aan huis gehad. Compliment hij luisterde en gaf ons goede adviezen

Pluspunten

Vlotte reactie op de vraag, prima, deskundige en hulpvaardige student, en de kosten vielen zeker niet tegen.

Pluspunten

Nicky heeft verstand van ICT problemen. Een dikke 10.

Pluspunten

Snelle dienstverlening

Pluspunten

Vriendelijk, zorgvuldig, terzake kundig. Dus prima.

Afspraak maken binnen 24 uur (zoals beloofd).

Pluspunten

super

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?