Pluspunten

zeer goed geholpen rustige uitleg nette jongen

Pluspunten

Er is snel een afspraak geregeld met de student en hij heeft uitstekend werk geleverd.

Pluspunten

Gefuldig en vakkundig

Pluspunten

Ignas heeft ons perfect geholpen, top!

Pluspunten

netjes en vakkundig

Pluspunten

Wij vonden Tim een prettige jonge man.En ik snap hem tenminste.Als ik weer eens wat ,heb hoop ik dat hij het weer uitlegt.

Pluspunten

De student, was een aardige vent. Hij heeft zonder problemen laten zien en verteld hoe ik het beste foto's van mijn DLSR camera op mijn PC over kon zetten. Nadien nog even over andere computerdingen gekletst. Mocht ik weer wat problemen hebben, dan kan ik op jullie rekenen. Bedankt.

Gewoon doorgaan zo, da's prima.

Pluspunten

Precies op tijd, snelle efficiënte service. Veel know how. Het is weer leuk voor mijn laptop te zitten!

Pluspunten

punctueel, vakkundig, klantvriendelijk, niet duur, effectief en efficiënt.

Pluspunten

Prima adviezen. echte aanrader.

Pluspunten

Correcte benadering van klanten

Pluspunten

Snelle reactie op mijn aanvraag, probleem opgelost. Deskundige, hulpvaardige en aardige student. Nogmaals bedankt Pepijn!

nvt

Pluspunten

Goed geholpen

Niks

Pluspunten

Hij was op tijd en deed zijn werk keurig. In begrijpelijke taal legde hij het uit voor mij.

Pluspunten

Transparant Degelijk Uitleg in begrijpelijke taal

Nvt

Pluspunten

goedemiddag. De man die mij geholpen heeft. was zeer beleefd en wist er erg veel van af. Ben er zeer blij mee dat het zo snel verholpen is. Super bedankt voor de snelle service. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Marijke Donkers

zou niet weten wat. Alles perfect.

Pluspunten

een uiterst verzorgende reparatie en schoonmaak computer en telefoon

Pluspunten

:Pepijn is uitstekend bevallen. Zeer kundig en luisterde goed naar de vragen. De nieuwe laptop werkt uitstekend en ook de tablet werkt voor het eerst goed. Mocht ik weer hulp nodig hebben dan zal ik zeker naar hem vragen.

Pluspunten

Prettige en snel gemaakte afspraak. Kon alle vragen stellen. De kennis, snelheid en communicatie is geweldig! Heel tevreden! Eindelijk na een paar jaar de schaamte om alles te durven vragen overwonnen ook door zo'n vriendelijke, nette en relaxte hulp!

Had vantevoren aangegeven dat oude smartphone slecht werkt en daarom ook vaste nummer doorgegeven. De afspraak kwam toch via mail binnen. Is gelukkig wel goed gegaan.

Pluspunten

Op tijd voor de afspraak. Probleem binnen een uur opgelost.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Reageert snel en heeft kundige studenten die voor hen werken. Student nam, zoals op website staat, binnen 24 uur contact met mij op.

Over Uw Computerstudent

Uw Computerstudent biedt computerhulp bij u in de buurt door slimme studenten. U wilt professioneel geholpen worden, en daarom moet u voor Uw Computerstudent kiezen. Wij zijn het enige gecertificeerde studentenbedrijf in Nederland, met ervaren studenten die werken volgens de 7 ICTWaarborg zekerheden en we zijn officieel Keurmeester van ICTKeurmerk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,4, waarmee we het best beoordeelde studentenbedrijf voor computerhulp in Nederland zijn. We zijn hier trots op en werken hard om dit cijfer verder te verbeteren. Bij ons hoeft u geen lidmaatschap af te sluiten, u betaalt gewoon per gewerkt kwartier plus voorfietskosten. Wel zo eerlijk, toch?