Groot aanbod en snelle bezorging

Heel fijne ervaring. Er is een groot aanbod en mijn bestelde items waren binnen 1 dag bezorgd, super snel!

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

De outfits waren top!

De kinderen waren super enthousiast over hun outfits en ze hadden ook mooie foto's laten trekken! In de toekomst ga ik zeker terug bestellen bij jullie!

Positief

Was wel even zoeken op de site maar al snel werd alles duidelijk. Producten mooi gecategoriseerd. Makkelijk besteld en betaald. Snelle levering want het was inderdaad de volgende dag binnen

Zeer snelle levering en enorme keus !

Alles zeer snel ontvangen en ook op de site is er een enorme keus aan artikelen voor een redelijke prijs !

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Supersnelle service en terugkoppeling

Goede en snelle reactie mbt informatie voorziening omtrent het verwerken en versturen van bestelde producten

Mooie site, veel keus , super snelle levering

Goed en snel geleverd

Vandaag besteld, morgen in huis met goede kwaliteit

Snelle levering, leuke outfits

Precies wat ik zocht!

Product is net zo leuk als verwacht en echt zoals het op de foto's staat. Ook snelle levering (door de brievenbus), dus helemaal tevreden!

Zeer goede service

Zeer snelle levering van slechts 24 uur Netjes verpakt.

in 1 woord geweldig

super snelle levering en product is precies zoals op de foto

Geslaagde avond dankzij FeestwinkelXL

Top feestje gehad omdat feestwinkelXL de bestelling de dag na bestelling geleverd heeft! Kostuum helemaal naar verwachting

Perfect Service!

Web works very quick, good overview of the products, and also recommendations to add. Good quality / price Delivery was perfect and next day to my door, including communication about time slot! Very happy with the experience !

Zo snel bezorgd uitstekend

Eerste keer besteld en de volgende dag gelijk in huis en hele mooie betaalbare prijzen altans de inflatie

Heel snelle levering. Gemakkelijk terug te sturen. Nu nog wachten op de terugbetaling.

Super snelle en nette Service

Vandaag besteld en de volgende dag al in huis top

Snelle levering, leuke spullen

Alles de volgende dag in huis! Top!

Prima service en leuke artikelen voor een mooie prijs

Snelle bezorging , leuke artikelen in assortiment en veel keus

Feestje om hier te kopen!

Wat een supersnelle levering zeg! En prima kwaliteit. Een feestje om hier te kopen!

Tevreden over snelle levering en gemakkelijk bestellen

Het was erg prettig om gelijk de optie te kunnen selecteren om het pakketje naar een pakketpunt te sturen. De levering was snel zonder problemen.

Zeer duidelijke omschrijving

Zeer duidelijke omschrijving en voldoet aan de verwachtingen! Zeer snelle levering. Prijs- kwaliteit zijn top!

Comic con ny here i Come

Het pakje is snel en netjes geleverd. Past prima En ik kan echt als Harley Quinn gaan shinen in New York Makkelijk aan te doen Kwaliteit ok Niet te dik of oogt niet nep Ik heb er zin in zo En zal zeker nog wel eens terug komen als klant

Heel mooi

Heel snel en tevreden

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!