Snel en betrouwbaar

Je krijgt precies wat je ziet. Volgende dag al thuis geleverd. De communicatie rond de bestelling is ook duidelijk.

Helemaal prima!

De levering kwam mooi op tijd aan. De maat klopte en dochter was er heel blij mee.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Enorm snelle levering. Hele leuke pakken besteld voor carnaval. Goeie kwaliteit!

Het pak zit goed!

Bij het passen was ik eerst bang dat ik te groot was. Toen bleek dat het toch perfect zat.

Snelle en perfecte levering!

Snelle verzending, correcte service

's avonds besteld en de volgende dag geleverd. Ook duidelijke bevestiging via mail en mailtjes in verband met de levering. Top!

Goed rechtvaardig en correct geholpen

Goede duidelijke website correcte prijzen en goede klantenservice. Mijn 2de artikel was helaas niet meer leverbaar misschien iets te laat bericht gekregen dat ze het niet meer gingen redden maar correct gecrediteerd!

Snel binnen

Ik en een vriendin moesten snel een carnavals outfit kopen en we zagen dat het hier binnen 1 dan binnen was en ik dacht van nou dat zal wel niet maar echt het was binnen een dag binnen. We werden goed op de hoogte gehouden Waneer/Hoelaat het pakket binnen kwam. Dus helemaal top ! Als je nog iets nodig hebt voor carnaval snel zal ik het zeker hier bestellen !

FeestwinkelXL levert snel!

Goede overzichtelijke website en ze leveren binnen de aangegeven tijd. Retouren aanmaken gaat ook zeer goed!

Top service!

Ruime keuze, goede prijzen en snelle levering. Zeker een aanrader!

De omschrijving van het pak was duidelijk, hele mooie kwaliteit jurkje gekregen. Ik was een beetje laat met bestellen voor carnaval maar gelukkig was het er in 1 dag al. Topsite

Vlot bestellen en snelle levering.

Heel eenvoudig om te bestellen en het product werd ook snel geleverd.

Super service, snelle levering

Super fijne website waarbij je ook last minute dingen kan bestellen! Super snelle levering, volgende dag was het al in huis!!

Snelle levering goede service

Twee keer een bestelling geplaatst met een paar carnavaloutfits, beide geleverd binnen 1 dag. Ook het retouren gingen heel snel, kon het pakket met de niet gebruikte producten afgeven bij het retourdepot. Geen retourkosten, erg fijn!

Goed!!

Snelle levering!

Super snel zowel verzonden, als verwerken retour

Duidelijke communicatie, super snel verzonden, een stuk geretourneerd & dat was heel snel geregeld. Top!

Snelle levering goed verpakt

Het pakket kwam vlot aan en heel goed ingepakt, ben zeer tevreden met feestwinkel xl

Kostuum is makkelijk te vinden

De site is zeer duidelijk en het betaalproces loopt zeer vlot

Heg ene pak is perfect en de roze jas viel tegen

Heb 2 kleding stukken gekocht. De dancing Queen pak is goed. Maar het roze fluwelen jasje is heel erg gaan pluizen. Heb het bij de klantenservice gemeld op 9 februari. Natuurlijk nog geen reactie gehad. ( begrijpelijk)

De jurk was er sneller als verwacht, dus helemaal super

Precies zoals omschreven

Precies zoals omschreven. Prijs kwaliteit is goed. En werd ruim op tijd bezorgd.

Prijs kwaliteit erg slecht.

De kwaliteit van de kleding is erg slecht. Zeker in verhouding met de prijs. Toen het cowboy pak binnen kwam zat er al een gaatje in.

Snelle levering en goed pak

Ik had bij feestwinkelxl een kabouter pak gekocht het kwam de volgende dag binnen en kwam in een grote doos goed verpakt top website en 100% betrouwbaar

Snelle levering, goed pak

Mooi pak, wel veel geld voor het materiaal. Maar goede pasmaat en snel geleverd.

Pak werd snel geleverd. Kwam precies overeen met de foto's. Maatvoering klopte ook goed.

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!