Geweldig alles op tijd binnen netjes hoor

Leuk Kerstpakje, snel geleverd

Kerstpakje besteld, ondanks de wat negatieve reviews die ik had gelezen. Nou ik vind het Kerstpakje van goede kwaliteit. Zit goed en stevige stof. Maatvoering is ook goed. Leuk om te dragen! In goede verkapping geleverd en binnen 24 uur conform belofte. Ik ben zeer tevreden.

Top feestwinkel

Ik moest 60 jaren kleding hebben voor een jubileum. Bij jullie ben ik al gauw geslaagd. 's avonds besteld en de volgende dag in huis geweldig!

Uitstekend, snel en overzichtelijk

Op donderdag een bestelling gedaan en zoals stond beschreven binnen een dag geleverd!

Clownspak

Gelukkig een pak in een grotere maat dat ook nog leuk is! Snelle bezorging! We waren er blij mee. Klittenband als sluiting en witte handschoenen apart gekocht… we waren er klaar voor!

Veel keus en supersnelle levering!

Last minute had ik een outfit nodig, binnen 10 min had ik gezocht, gevonden en besteld. De dag erna in huis. Echt top!

Snelle service en veel keus!

Ik heb last minute een kostuum samen moeten stellen voor een feest. Overal gezocht in normale feestwinkels, maar toch hier helemaal geslaagd. Er is enorm veel keuze en veel maat opties. De levering voor de volgende dag maakte het helemaal compleet! Ik bestel hier zeker weer!

Super pietenpak!

Snelle levering, en een harstikke mooi pietenpak,zit onze zoon heel lekker en staat geweldig!

Prachtige jurken

Beide jurken zijn erg mooi. Wel valt de spinnenjurk klein en is het nauwelijks mogelijk om je armen omhoog te doen zonder dat de jurk omhoog kruipt. De kraag van de vampierenjurk is groot, waardoor hij helaas niet mooi rechtop blijft staan

Snel geleverd, goed product

Dat het super snel geleverd en goed podukt

Kleding is top

Top pak uitstekend product !

Geweldig pak ! Echt veel plezier gehad gister avond vooral veel gelachen !!!!

Heel leuk

Heel leuke items

Super snel geleverd, juiste maat gewoon top

Snelle levering en product is top

Overéénkomstig met text en plaatje.

Vlotte levering en goed verpakt.

Een 9 kan niet, maar zou wel mijn voorkeur hebben.

Buitengewoon goede informatie op de website, uitermate snelle levering en bezorging en een goede communicatie leiden tot een score van een 9.

Snelle levering, top producten

Kostuum voor het schoolfeest van m'n zoontje, snelle levering en fijne en leuke opties om uit te kiezen tegen een mooie prijs

Leuke betrouwbare winkel met hele snelle levering !!

Last minute een uitnodiging voor een halloweenparty maar natuurlijk geen outfit, gelukkig kwam ik online bij deze winkel terecht, behalve een groot assortiment ook hele betaalbare prijzen, Ik bestelde om 22:35 een outfit, en de volgende dag, (de dag van het feest !!!), werd het al vroeg in de middag bezorgd !!, wat een service !!!, veel complimenten gehad over mijn outfit, erg fijne winkelervaring, kan ze zeker aanraden !

Snel, goed en geweldig!

Mijn ervaring is kortom fantastisch. Het pakketje kwam mega snel aan wat heel fijn was. De kwaliteit is super en ik ben er enorm blij mee!

Makkelijke en snelle levering

Website is erg gebruiksvriendelijk en de levering is altijd erg snel.

Makkelijk te bestellen en snel in huis

lekker snel bezorgd

eergisteren besteld, gister aangekomen. de maat was ook goed. niks te klagen

Service top kwaliteit minder.

Het pakket was er snel maar ik vind de kwaliteit van het masker niet zo goed de vorm is niet goed en de verf laag komt er al vanaf.

Prima levering, blij met de bestelling

Prima communicatie en de spullen die ik heb besteld zijn in goede orde geleverd, niks op aan te merken

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!