Super snel geleverd

Thanks

Makkelijk besteld en dag erna al in huis

Prima spullen, vlotte levering

Op laatste moment bedacht en gezocht, vlot geleverd

mijn eerste kostuum heb ik moeten terugsturen want er zat een scheur in

Leuk passend jurkje.

Fijne en snelle levering, goede pasvorm.

Heel vlot en netjes verlopen

Ik had last minute een outfit nodig voor een datediner en mijn bestelling was de volgende dag al in huis! Erg blij mee :)

topwinkel

Ik vond direct waar ik naar opzoek was, alles mooi terug te vinden onder verschillende thema's

Hele goede service, heel erg klantgericht.

Mijn ervaring met Feestwinkel XL is heel positief, erg klantgericht en hele goede service. Daardoor ontstaat er een goede vertrouwensband, waardoor ik vaker kleding bestel en ga bestellen.

Super snelle levering, prima kwaliteit, top winkel!

Prima webshop, snel en super kwaliteit!

Alles perfect

Alles optijd geleverd en kwaliteit als verwacht

Mooie snelle levering

Het bestellen ging makkelijk, levering was vlot en tevreden over het kostuum

Snelle levering maar slechte kwaliteit

Ik had een colbert en was top maar zocht een pak. Het roaring 20 pak is heel slecht van kwaliteit en likken aan elkaar genaaide stukjes stof. Ik had meer verwacht Colbert is wel goed van kwaliteit maar had ik retour gestuurd

Duidelijke communicatie en goede, snelle levering

Vanaf het moment dat ik mijn bestelling heb geplaatst tot na de daadwerkelijke levering ben ik keurig op de hoogte gehouden van het verloop van de zending van mijn bestelling.

Goed product

Goed product ontvangen, waarbij de maat perfect valt en kwaliteit/prijs verhouding goed is. Daarnaar super snel bezorgd!

Super snel

Besteld en supersnel geleverd!

Snelle, nette levering! Goede communicatie via e-mail

Vlugge levering

Dag erop geleverd en voldoet volledig aan men verwachtingen.

fantastische winkel

FeestwinkelXL is top. Leuke en goeie kwaliteit. super veel keuze. Als je hier je feest outfit/carnaval outfit niet kan vinden lukt het nergens! Prijskwaliteit is ook goed.

Grote keus, makkelijke site, snelle levering

Iets nodig,terug naar feestwinkelxl.

In de namiddag besteld,smorgens reeds geleverd, zeer snel,wie doet beter,en de kwaliteit is eerste klas,zeer te vreden.

Formidastisch

Wij waren weer last minute op zoek naar glitter en glamour. Bij jullie super snelle service, mooie producten en goede kwaliteit. We zijn op en top tevreden en zullen hier nog veel meer producten kopen.

Topservice

Er werd geleverd zoals beloofd..Op donderdagavond rond 20 uur bestelling geplaatst en op vrijdag om 13 uur in België geleverd.

Voor het eerst besteld,super snel en alles zoals beschreven

Geheel naar verwachting Prima kwaliteit Super snelle levering

Makkelijke, overzichtelijke website met veel keus

Duidelijk website met een groot assortiment.

Alles verliep vlot: eens de keuze gemaakt was uit het ruime assortiment eenvoudig besteld en betaald. En de volgende dag al geleverd!

Over feestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!