Makkelijk, Super en Snel

Ik heb onverwachts op het laatste moment nog een themafeestje gekregen waar ik een outfit voor nodig had. Gelukkig kon ik bij jullie bestellen en kwam het super snel binnen en had ik een super feestje!

Leuke feest legging

Mijn dochter was in de wolken

Heel goed kostuum

Geweldige kwaliteiten op zowel het masker als het kostuum

TOP TOP TOP bedrijf en dienstverlening!!

Super snelle levering Snelle antwoorden op vragen Enja super mooie kostuums...

Goeie service

Ik heb een pak voor de bonte avond gekocht en wat ben ik er blij mee, snelle service en goeie kwaliteit aan stof.

In een woord geweldig goede prijs kwaliteit

In een woord geweldig

Snelle levering en een mooi feest

De bestelde producten werden snel geleverd zoals aangegeven op de website, optijd voor een mooi feestje.

Duidelijke site. Snel ontvangen. Niet te veel onnodige mails over waar mijn pakket is. Gewoon bestellen en ontvangen zonder onnodig gedoe. Erg prettig.

Uitmuntend

Snelle levering, Maat uitstekend.

Snelle vlotte levering ! Top !

Snel , goed en alles in orde

Communicatief, snel - aanrader!

Goeie keus als het om feestmateriaal gaat. Goeie communicatie na bestelling en zeer vlot geleverd.

Prima feestpakken, exact zoals afgebeeld op de website!

Wij kochten voor een 80's party trainingspakken en accessoires. Alles was exact zoals afgebeeld op de website en de maatvoering kwam prima overeen met de aangegeven maatvoering. Al met al zeer tevreden geweest.

Niet tevreden.

Heb het pak op tijd ontvangen, maar... . Rits stuk en bandje aan bovenkant kleedje ook stuk. Dus niet echt tevreden over de kwaliteit. Heel jammer !!! En nu ????

Op tijd bezorgd. Kwaliteit wat je mag verwachten voor deze prijs. Het heeft het feest goed doorstaan en kan nog meerdere feestjes mee

Teleurstellende kwaliteit

Heel veel leuke en mooie keuzes. Gemakkelijk bestellen en snel ontvangen binnen de aangegeven tijd. Echter de kwaliteit viel mij flink tegen. Bij het aantrekken lieten al direct diverse stiksel los. Jammer want de outfit was een succes. Grt, Martijn

Klantvriendelijk en meedenkend.

Er werd super goed meegedacht. Wat ik wilde kopen was niet meer leverbaar maar er werd direct meegedacht over andere opties. Toen ik iets wilde toevoegen werd er direct actie ondernomen. En ook werd er gezorgd dat het belangrijkste item uit de bestelling optijd binnen was door de order aan te passen. Kind is blij en goed aangekleed voor de eind musical.

Fijne, meedenkende webshop

Na mijn bestelling gedaan te hebben, kwam ik erachter dat ik een accessoire was vergeten te bestellen. De medewerkers van deze webshop dachten met me mee en ik kreeg een code voor gratis verzending. Dit noem ik pas echt service.

Goede ervaring!!

Ik raad het zeker aan.

Service is TOP

Snelle duidelijke service

Wat ze zeggen klopt - artikel op voorraad voor 23:00 besteld, morgen in huis. Top.

Netjes, adequaat en stipte, snelle levering!

Bestellen was eenvoudig en de levering was bij mij supersnel!

Heb hier een politie pak gekocht voor mijn broertje, wat een top kwaliteit.

Snel, deskundig en vriendelijk

Het pakketje kon niet binnen de gestelde termijn geleverd worden en daar kregen we netjes bericht van met een aantal opties. Zeer duidelijk en netjes afgehandeld

Ruim assortiment, snel geleverd

Spullen voor jungle feestje besteld. Alles van servetten tot opblaas dieren kunnen vinden. Ook nog eens snel geleverd. Helemaal tevreden!

Snel en kwaliteit

Snelle levering en de producten zijn zoals aangegeven Zeer tevreden

Savannahweg 8

3542AW Utrecht

085 - 2731941

Over FeestwinkelXL.nl

Feestwinkel XL is dé grootste online feestwinkel van Nederland en België. Wij verkopen carnavalskleding, grappige kostuums en de lolligste fopartikelen. Wij helpen je elk feestje een geslaagd feestje te maken!