Filtre

geweldige snelle levering en kwaliteit

een erg snelle levering we hadden het s'avonds rond 7 uur besteld de volgende ochtend om 9 uur in huis. de kwaliteit is ook top van de jurkjes die we hebben besteld. nu moeten we helaas nog wachten tot het feestje waar we ze voor hebben gekocht.

Heel goed !

Goede snelle bezorging ! Het pak zag er net iets anders uit als op de foto, maar ik ben er heel tevreden mee ! Het gaat een mooie carnaval worden met dit costuum :)

Super snel

Maatvoering is goed

Correct verzonden , vlug en geheel volgens verwachting

Betelling volgens opgave volgende dag aangekomen , de artikelen waren perfect , mijn kleinzoon was de ster als politiemen van de opa en opa dag in de school te Rieme

Top service!

Goede kwaliteit en goede service.

Super snel geleverd!

Snelle levering, alleen kwaliteit van de stof kan beter. Maar dat is meer de fout van fabrikant.

Goed prijs-kwaliteit

Snel levering, goed website

Snel geleverd, Goede kwaliteit, alleen de maat klopte niet helemaal

Top site

Snelle reactie bij vragen, fijn! Zo hoort het

Supersnelle levering en goede kwaliteit!!

Duidelijke website, snelle levering en goede kwaliteit!

sneller dan snel

Ik had elders dit jurkje in bestelling staan, maar die kwam maar niet. Toen kwam ik het hier op de site tegen en binnen 24 uur had ik het al in huis.

geweldig!

ondanks dat mijn product defect was, kreeg ik goeie service binnen nog geen uur !! vriendelijke en snelle service dus!! producten verder van goeie kwaliteit en zeker een aanrader.

Supersnelle bezorging

Lekker snelle bezorging en goed aangegeven welke tijd er bezorgd wordt.

Goede pasvorm

Het jasje zit als gegoten, goede pasvorm. Voldoet aan de verwachtingen, snelle levering.

Mooie kleding voor betaalbare prijzen

Mooie kleding, snelle levering, mooie kwaliteit en zeker ook betaalbaar. De keuze is enorm. Een héél klein minpuntje: dat ik geen bevestigingsmail met factuur heb ontvangen. Ook niet na melding bij de klantenservice. Toch koop ik de volgende keer weer bij feestwinkel XL.

Heel goed alles is goed

Mijn ervaring is heel goedd de site is overzichtelijk en zeer duidelijk en het materiaal/spullen zijn van goede kwaliteit en je weord heel.goed geholpen als je vragen heb dus ben zeer tevreden

Topservice

Mooie kostuums, goede prijzen

Snelle levering.

Super snelle levering

Producten zijn juist omschreven, snelle levering , erg blij mee.

mooi kostuum voor een goede prijs

ik heb een kostuum besteld in een grote maat, en kreeg het bericht dat deze vanuit een andere lokatie geleverd zou moeten worden en dat de levertijd daarom iets langer zou duren. Toch kreeg ik al een bericht dat hij dinsdag bezorgd zou worden, de oorspronkelijke dag. Zelf de bezorging een dag uitgesteld omdat ik in de bezorguren afwezig zou zijn. Zeer tevreden over de kwaliteit en uitvoering van de jurk!

Keurig netjes afgeleverd, snel geleverd. Gewoon super fijn

Goede service!

Keurig alles ontvangen en de volgende dag in huis! Overzichtelijke website en een groot assortiment.

Pasvorm prima, perfecte bezorging

De pasvorm van het overhemd valt binnen mijn verwachting voor wat het zou moeten zijn voor een product van dit prijsniveau. 22:00 besteld en het lag de volgende dag netjes in de brievenbus!

Super snel en prima kwaliteit

De levering ging super snel. Binnen 18 uur thuis bezorgd. De kwaliteit en pasvorm zijn naar tevredenheid. Dikke prima voor feestkleding.

Goede service en snelle levering

Ik ben tevreden met het product dat ik heb besteld. Komt overeen met het plaatje. Maat komt ook overeen met de werkelijkheid. Levering was snel.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW