Na enige teleurstelling over mijn verpakte producten hebben zij dit direct opgepakt en goed opgelost! Top!

Super snelle levering

Totaal geen problemen ondervonden en super snelle levering!

Snelle levering, en goed verpakt!

Niks fouts aan te merken, prima afhandeling van de bestelling, topwerk!

Echt fijn geholpen

Besteld en volgende dag keurig verpakt in huis. Pakken zitten een mooie doos. Model vat normaal uit en leuk motief

De ene dag besteld en de volgende dag al in huis! Wat een top service. Bij weinig bedrijven gaat het zo snel en dat is zeker fijn. Goede kwaliteit van pakjes dus zou het iedereen aanraden.

Pakketje was binnen de aangeleverde tijd afgeleverd.

Was echt zo aangeleverd zou het iedereen aanraden

Snelle levering en goede kwaliteit

Kleurrijke rock en roll rok besteld. Product zoals beschreven, goede kwaliteit en op tijd geleverd, top!

Ruime keuze aan betaalbare mooie outfits. Super snelle levering kon niet beter. Dikke pluim verdiend Gewoon top

Goede service!

Goede service en zeer klantvriendelijk.

Snelle levering!

Zeer tevreden , snelle levering en binnen de aangeven tijd

Erg fijne en overzichtelijke site.

De kleding is van goede kwaliteit en niet al te duur. Volgende dag de bestelling al binnen.

Snel geleverd, compleet en als omschrijving

Op de website stond duidelijk aangegeven hoe de artikelen eruit zagen en wat de levertijd was. Alles klopte met de omschrijving en het pakje werd op de aangegeven datum afgeleverd. Goed verpakt.

Snel ontvangen

Het pakket is snel ontvangen en producten kwamen overeen met de verwachting

Zeer snelle levering

Duidelijke website, goede maathulp en snelle levering. Top

Erg mooi!

Past mooi naar de maar die je besteld

Verkeerde levering perfect opgelost

Ik had een totaal ander artikel ontvangen dan besteld. Na contact met support desk binnen een dag het juiste artikel ontvangen.

pruik en bril

Bril is top maar pruik valt tegen . Op foto ziet de pruik beter uit. Jammer

Snelle levering!

Toen ik besteld had, had ik de volgende dag mijn bestelling in huis. Per mail werd ik goed op de hoogte gehouden. Dus dik tevreden!

Ik heb een hele goeie ervaring!

Ik had hier nog nooit besteld, maar ben zeer tevreden. Het carnavalspakje was binnen 24 uur bezorgd en in heel netjes verpakt (in een kledinghoes). Alle accesoires ook aanwezig, met een mooi kortingsbedrag.

Ik heb het pakket besteld en 2 dagen later is het al thuis bezorgd. Netjes ingepakt en geleverd zoals ik gewend ben van eerdere bestellingen

Bestelling geplaatst en eerstvolgende mogelijkheid was mijn bestelling binnen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW