Super snel en mooi

Zeer snel bezorgd. Kwaliteit is prima. Maat was in orde

Snelle levering !

Na gezocht te hebben naar mijn kostuum ben ik tevreden over de kwaliteit en levering.

Ik wist niet dat er een website was waar je zo veel verschillende soorten feestkleding kan bestellen! Hier kom ik vaker terug. Overzichtelijke site, betalen ging makkelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden per mail!

Snelle correcte levering

De spullen werden keurig op tijd geleverd en de kwaliteit van de geleverde producten is ook goed. Ik kan deze winkel aanbevelen

Snelle maar onvolledige bestelling

Mijn pakket werd niet volledig geleverd, maar werd gecompenseerd met een vergoeding.

Aanrader !

ZEER SNELLE levering

In 24u was het pakje er! Kwaliteit bij verkleedkledij is altijd wat minder maar de prijs-kwaliteitverhouding is bij deze veel beter als bij de meesten. Zeker aan te raden!

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit zoals voorgesteld op de site. Ziet er zeer goed uit. Hoede. Prijs kwaliteit verhouding

Supersnelle levering en tegek kostuum

Snelle en vlotte handeling

Eerste keer met feestwinkel en ik ga zeker nog aankopen doen bij hun. Snelle en vlotte handeling via hun site en tijdig geleverd zoals aangegeven. Dank U !

Snelle levering en goed verpakt!

Super snelle levering!

Kreeg heel snel alle mailtjes binnen, track en race code was super snel binnen en het pakketje was binnen 24 uur geleverd!

Vlotte service en kleding van kwaliteit

Al meerdere keren verkleed-kleding of attributen besteld bij FeestwinkelXL.nl en enkele positieve ervaring. Groot aanbod online, beste wel kwalitatief en correcte weergave van de items online en super snelle levering. Meestal dag later al. Nu voor het allereerst iets geretourneerd (wegens niet juiste maat)maar vertrouw er ook op dat het goed gaat. Prima bedrijf.

Snel geleverd!!

Snel geleverd, netjes verpakt en een zeer leuke Dirndl van mooie kwaliteit!!

Super geregeld

Afspraken prima en netjes verpakt

Zit goed en voldoet aan de verwachtingen, goede kleur

Product is zoals op de foto, maar komt eveneens overeen

Tijdig ontvangen, helaas incompleet maar ontzetrend goed opgelost.

Zie titel

Snelle levering en helemaal wat we hoopte te verwachten! Onze dochter is er super blij mee. En ook nog ruim op tijd binnen, voor haar Halloween disco feestje! Onze dochter blij, wij blij! Dank je wel feestwinkelXL.nl!!

Super goed

Het bestellen ging super snel had het de volgende dag al in huis en mijn zoon is er heel erg blij mee

Super snelle service, goede kwaliteit kostuums. Dankzij feestwinkel.nl een onvergetelijke Halloween in ons kinderpretpark ( Julianatoren)neer kunnen zetten.

Alles van begin tot einde heel goed geregeld

Makkelijk gevonden wat ik wou, makkelijk te bestellen en betalen, goed aangegeven dat mijn bestelling goed bij de verkoper aangekomen was, het product werd snel verpakt en verzonden. Ik heb het pakketje in goede staat ontvangen. Ik was met dit alles dus heel erg tevreden. Bedankt

Snelle levering, mooie kostuums

Mooi aanbod van kostuums. Levering was binnen 1 dag (ook een paar dagen voor halloween als het druk is). Kostuums zijn zoals op de foto en het retourneren is makkelijk en ook weer snel geregeld! Echt top

Snelle bezorging en geen praatjes maar daadjes

goed aangegeven wanneer product bezorgd kon worden. Exact op dat moment bezorgd. Duidelijke en gebruiksvriendelijke website. Communicatie via mail is erg overzichtelijk.

Goede service, snelle levering en veel keuze.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede site om te bestellen maattabel klopt.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW