Leuke kostuum en snel afgeleverd. Goede service

Snelle levering en veel keus

Ik ben zeer verrast over de leuke en niet al te dure kleding en spullen

Heksje

Mooi pakje. Super goeie prijs

Perfect en snelle levering

Artikelen precies zoals omschreven en afgebeeld op de foto

Snelle levering, netjes verpakt

Ik won best dressed

Leuk kostuum, snel geleverd!

Snel geleverd, gewoon goed

We bestelden een haloween pakje. Kort erna kregen we een mail dat deze niet meer voorradig was. Je kreeg heel veel keuzes betreft je bestelling. Annuleren en geld terug, wachten, iets anders in de plaats,... Wij kozen om te wachten en moesten een uiterste datum kiezen dat we het pakje nodig hadden. We kregen het nog voor die datum. Top service en goeie opvolging

Snelle levering, mooie kwaliteit.

Mijn product snel ontvangen en precies zo als afgebeeld. Ben erg tevreden

Mooie spullen en snel geleverd

Goed bedrijf

Goede en snelle levering

Super snelle levering een een goede prijs kwaliteit.

Feest product voor feestelijke prijs!

Als je onverwacht naar een Halloween feest gaat maar geen kostuum hebt kun je prima hier bestellen! Het is snel binnen, goed verpakt en niet te duur. Ik leg het alvast in de kast voor volgend jaar! Top!

Levering

Super service, vlugge levering. Totaal niks op aan te merken. In de toekomst misschien werken met een kialapunt want, het leveren met Post.nl is een minder positief verhaal. Jullie zijn top.

Positief

Voor het eerst van deze site gebruik gemaakt. Tot grote tevredenheid. Snelle levering en de producten zijn ook wat we verwacht hadden.

Mooie kwaliteit

2 sets besteld. De jurk was fantastisch. Mooie kwaliteit voor een leuke prijs. Beschrijving en maat waren goed Snel verstuurd met track en trace

Precies wat ik verwachtte

Mijn bestelling werd vlot geleverd. Het was wat ik ervan verwachte en op het feestje viel het goed in de smaak

Goed op tijd. Netjes geleverd.

Ik was de ster van de avond

Heel snelle service zoals er beloofd staat op de website. Uitermade tevreden van de omschrijving op de webshop. Het voldeed aan de verwachtingen.

Super goed en snel, past perfect!!

Top Top Top

Perfecte service

Snelle levering zoals beloofd (dag nadien), item in perfecte staat en aankoopproces toppie. uitgebreide keuze.

Suoer snelle levering, geweldige website en keuze.

Heel blij met mijn gave halloweenoutfit. Deze werd meteen de volgende dag geleverd. Superservice en duidelijke en uitgebreide website. Erg tevreden.

Netjes en snel geleverd!

Snel geleverd en bezorgd!

Superleuk pakje en snelle levering helemaal top zo!

Het is een superleuk pakje goede en snelle levering helemaal top zo. Krijg veel positieve reacties op het gekochte pakje. Ben super tevreden ermee

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW