Service

Ik kocht een product met een afwijking en ze gaven direct het aankoopbedrag terug, dus enorm klantvriendelijk!

Leuk pakje maar valt wel erg klein

Leuke outfit voor bijvoorbeeld een foute party maar vooral het broekje valt erg klein

Super eerste ervaring

Ik ben altijd wat huiverig wanneer ik nog niet eerder bij een webwinkel besteld heb. Maar het product zag er goed uit en was niet al te duur dus ik dacht ik waag de gok. En dat was super! Keurig alles te volgen en binnen 24 uur geleverd! Ook heel fijn dat je kunt kiezen voor een afhaalpunt. Ik kom zeker terug als ik weer iets voor een feestje nodig heb!

Snelle service en goed verpakt

Een hele snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakket is, De kleding en assesiores die ik besteld heb voldoen helemaal aan de verwachting.

Supersnelle levering!

Ik heb 's avonds een kostuum besteld en de dag erna werd het al geleverd. Het bestelde kwam precies overeen met de website, helemaal top!

Een waar feest!

Prima aanbieder en supersnelle levering!

Feestjurk was korter dan op goto, leek op kniehoogte , zat net onrr de billen. Te kort dus

Dit was een correcte levering.

Zoeken op de site ging heel vlot. Ommiddelijk kunnen zien wanneer pakje aankomt is handig. Alles op tijd aangekomen zoals op de site gemeld. Leuk zo een site. Dank U

Snel geleverd!!!

Mooi product en snel in huis. Helemaal top

Snelle bezorging. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Ene dag besteld andere dag binnen. Lekker vlot.. ook was de ene dag de maat er niet en de volgende dag wel. Mogelijk toevallig. De maar van de kleding komt ook werkelijk overeen. Gaan is het te klein.

snel, goede maat en goede prijs

Mijn pakketje werd snel geleverd, was precies wat ik had verwacht en de maat was perfect. Ook vond ik de prijs- kwaliteitverhouding erg goed.

Pak was perfect beter dan verwacht

Voor de eerste keer dat we bestellen is het zeer goed meegevallen en vlugge levering daarom 10/10 .Bedankt

héél goed, correct en snel

snel gekozen, vlug gestelt en vlot geleverd

Prima service en snel

Goede service en snelle bezorging zou 9 dagen duren en was er al na 2 dagen!! top!!!!!!!!!!

Perfecte levering en artikels

Levering netjes op tijd, maten van de kostuums waren perfect en de kwaliteit was meer dan oke! Tweede keer hier besteld, zeker niet de laatste keer!

Alles klopt

Kwam binnen 1 dag binnen, zoals aangegeven. Maat klopt. Product is precies zoals omschreven. Niks mis met de verpakking en het product. Ook niks mis met de communicatie. Ik heb niks te klagen.

Oktoberfest zag er prima uit. Snelle levering

Een zeer snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Een duidelijk beschrijving van de mate op de site. Een makkelijker manier van betalen en een zeer snelle levering.

Het was heel gemakkelijk om te bestellen. Alles was snel en top geleverd. Heel goed van jullie. Als ik nog iets nodig heb bestel ik zeker nog bij jullie

snel

Ik had er nog niet eerder besteld en was verrast door de snelheid en correctheid van bezorging

Snel en goed

We hebben ‘s avonds besteld en de dag erna was het pakketje er al. Top!

Helemaal tevreden!

Snelle levering en goed product!

Mooi maar breed

De lengte is mooi maar hij is wel veelste breed voor mij

Suuuuuppppersnelle en correcte service

Dankzij Google kwam ik op jullie website terecht. Eerst was ik wat sceptisch, maar na de snelle levering zoals beloofd en de makkelijke manier van retourneren/ruilen was ik overtuigd. Je krijgt ook wat je ziet, geen goedkopere variant. Topwinkel! De volgende bestelling zal niet lang op zich laten wachten

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW