Snelle levering.

Hoe het op de site staat, zo is het product ook. Goede prijs en snelle levering.

Zeer snel geleverd

Goed via de mail op de hoogte gehouden met track and tracé. Donderdag besteld vrijdag geleverd veel sneller dan dit kan toch haast niet .

De levering was de volgende dag! Producten zoals beschreven. Belangrijk is om de omschrijving te bekijken met wat er bij zit. De afbeeldingen zijn het hele plaatje en wat er bij zit kan je zien. Zo voorkom je verassingen.

Duidelijke site en eenvoudig bestellen

De factuur was sneller dan de bestelling maar was in 2 dagen binnen. Daarna heb ik direct betaald. Wel zo fijn achteraf betalen.

Het pakje (leeuwin voor meisjes) dat ik besteld heb ziet er erg mooi uit. Het pakje had wel beter afgestikt kunnen worden. Omdat de stof aan sommige kanten niet gestikt is, is de kans op rafelen extra groot. Verder prima product!

Snelle goede levering van product

Erg tevreden over de service. Vandaag besteld morgen in huis. Snelle levering van goed product

heel goed

snelle afhandeling en het beloofde is ook geleverd

Mooie jurk!

Is een supper jurk maar vind hem opzich wel te duur voor die prijs want het is ook zo een stof dat gaat uitrekken of snel gaten in kan komen

1 woord geweldig

snelle handeling ,snelle verzending ,vandaag besteld morgen in huis ,ziet er net zo uit als op de foto ,past super , denk dat we vaak naar een feestje kunnen gaan in dit pak

Snel netjes bezorgd, klopt volgens foto.

Prima,

Leuk pak

Snelle levering. Super!

Goede prijzen en service

Ontzettend blij dat je tot laat kan bestellen en volgende dag in huis. Ideaal voor mensen die aan de late kant zijn, moi. Goed en netjes verpakt, op de afgesproken dag in huis. We gaan hier zeker vaker bestellen, de prijzen zijn zeer laag.

Super snelle levering en blij met m'n aankoop

Het pakketje werd, zoals op de website stond vermeld, de volgende dag bezorgd. Omdat ik 2 maten had besteld, moest ik 1 item retour sturen. Dat bleek net zo vlot te verlopen als de levering. Kortom, een top service en tevreden over het geleverde product.

Supersnel en goed geregeld!

S'avonds om 19.15uur besteld en de volgende dag al om 9.45uur in huis. Wat een geweldige service zeg. Ook de bestelde artikelen zijn volledig naar verwachting. Dank jullie wel! Zeker een aanrader.

Goede website om feestkleding te bestellen

Snel geleverd, makkelijk te doorlopen webshop, gebruiksvriendelijke site, bestelling klopt en netjes e-mails ontvangen met informatie over de verzending. Dik tevreden! Bovendien zijn de producten ook nog eens top!

Geweldig en snel

Super snel bezorgt en mooie kwaliteit

Goede communicatie en snelle levering

Prettige en duidelijke communicatie en super snelle verzending!

Product als omschreven, vlot geleverd

Binnen 24 uur geleverd. Ruim assortiment. Halloween outfit komt overeen met foto's. Persoonlijk vond ik de maatvoering kleiner dan aangegeven. Oftewel maat 164 was echt meer 152. Kind blij met product. Goed verpakt ook.

Snelle levering en product zoals verwacht

Helemaal blij mee, goede kwaliteit.

heel goeie ervaring goeie kwaliteit en heel snelle levering.

mijn ervaring met feestwinkelxl is heel goed . de kwaliteit van het produkt is goed prijs ok en eenheel snelle levering s avonds bestelt de dag erna in de voormiddag reeds geleverd.

Snel, duidelijk en netjes verpakt

Woensdag avond besteld donderdag voor 1300 in huis top alles optijd voor het feest

Super snelle verzending

Bovrn verwachtibg snel verzonden. Echt een aanrader!

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis maken ze waar

Site goed overzichtelijk, pak kwam zeer goed overeen met de foto.

Super snelle service en makkelijk bestellen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW