Snel en goed!

Wel jammer dat ik bijna 5 euro moet betalen voor een retourzending.

Prachtige carnavalkledij voor dat maatje meer.

We gaan in september op vakantie met de bewoners van het woonzorgcentrum. We zullen met de avondanimatie in Bergeijk dat extraatje hebben met onze kledij.

Snelle nette service

Goed geïnformeerd over de bestelling levertijd goede service

Zonder gedoe omkunnen ruilen

Twijfelde over mn outfit ( was ook iets te groot , toen iets anders hier bedteld, terugsturen ging makkelijk , en had ook snel mn geld retour! nieuwe outfit helemaal prima!

Kan niet betrr!

Super vlug bezorgd, klasse!

Belofte waar gemaakt

Ik had de dag voor een feestje om 23:00 s 'avonds nog een bestelling geplaatst. Keurig de volgende dag in huis! Dat staat wel op de website maar ik durfde er niet vanuit te gaan.

Prima produkt snelle levering

Veel keuze prima producten zeer snelle levering.

Precies zoals omschreven en op de foto

Snel geleverd, en goed verpakt. Product precies zoals op de foto en omschrijving. Gewoon niks op aan te merken.

Snel verzonden netjes verpakt

Gewoon goed tevreden

Supersnelle levering

Supersnelle levering, zoals beloofd op de website, van de bestelde producten. Heel fijn!

Product zoals beschreven, vlotte afhandeling en de volgende dag al in huis. Top

Supermooi kostuum

Heel mooi kostuum. Net zoals op foto. Snelle levering!

Prima service en communicatie

Snelle levering, prima service en goede communicatie. Wij hadden 3 piloten pakken gekocht. 2 gingen na 2 keer opendoen al kapot (ritssluiting). 2 pakken teruggestuurd en het aankoopbedrag teruggekregen. Keurige service!

Goed geregeld en op tijd bezorgd

Al onze bestellingen werden netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd.

Ik heb een pak gekocht.. maten vallen iets kleiner dan normaal.

Had vleugels besteld maar de glitters geven enorm af. Bestelling kwam wel snel

Kwaliteit zg

Snelle service. Klantvriendelijk

goede ervaring gehad

Ik kende 'feestwinkelXL.nl niet. Doch indien ik opnieuw iets nodig heb om te feesten, zal ik niet nalaten om opnieuw gebruik te maken van de grote keuze. Snelle service, vlotte afhandeling. 1 bestelling stuur ik nog terug omdat ik niet de juiste keuze heb gemaakt. Doch de 2de bestelling was dik in orde.

snelle bezorging

alleen jammer dat je moet betalen als je een product terug moet sturen. Maten op de site komen niet altijd overeen met werkelijke maten. FeestwinkelXL is wel met veel producten de goedkoopste als je vergelijkt met andere sites!!

Prima service top bedrijf

Wel goed

Sorry. Maar bij het aantrekken zat er al een lange stiknaad los van m.n jasje en hebben die provisorisch gouw dicht genaaid.. de levering was mooi op tijd.

Veel keuze, betaalbare prijzen en snelle levering.

Mooi aanbod en snelle levering

Mooi, ruim aanbod en betaalbaar. Snelle levering. Betrouwbare verkoper gebleken

geweldig

snelle levering precies zoals afgesproken.

Makkelijk bestellen, meteen duidelijk hoe lang het duurt, snelle levering

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW