Super snel geregeld 's avonds besteld volgende dag in huis. Prijs kwaliteit ook toppie

Zo moet dat

De winkel levert binnen een dag? De website is duidelijk en zonder web2.0 gedoe - alles prettig afgehandeld. Buitengewoon leuk! Dank voor de puntjes op de i’s te zetten voor mijn dochter. (Eindfeest thema: gemaskeerd)

Mooi jurkje

Mooi jurkje met vleugeltjes! Op het eerste gezicht lijkt het prima wat te kunnen hebben, nu 1x gedragen! Onze dochter is 4 jaar, maat 5-8 jaar gedaan. Gelukkig maar, deze zat mooi en kan ze volgend jaar nog aan, maar denk daarna niet meer, dus maatje groter is aan te raden. Snelle levering.

Slecht

Ik probeer jullie al dagen te bereiken. Mail gestuurd waar ik geen antwoord op krijg!

Snelle levering en hele goede kwaliteit kleding

Snelle levering.goede kwaliteit van de kleding echt heel.erg tevreden er mee

Na bestellen snel geleverd

Prima website en na uitzoeken en bestellen is er snel geleverd

Duidelijke omschrijving & goede verzending

Voor de feestweek een carnavals outfit moeten kopen. Hier verschillende jurkjes en pakken bekeken. Op het plaatje was duidelijk te zien hoe lang de jurk was en er stond duidelijk bij welke accessoires erbij zaten. Dit was erg fijn. Goede en snelle verzending.

Makkelijk items op te zoeken op de website. Op de website stond dat het 11 dagen ging duren voor ik het pakketje ging krijgen maar na 2 dagen had ik het al. TOP!!!

Heel tevreden met mijn bestelling. Prijs/kwaliteit in orde en vlotte levering.

Veel keus, snelle levering!

Correct geleverd

Het pakje en leveringsdatum was correct. Kleinzoon is supercontent met zijn pak Dikke merci.

alles vlot gelopen, snel geleverd

Vlotte webshop, vlotte levering. Niets op aan te merken.

Helemaal tevreden

Mijn bestelde pak was snel binnen en voldoet helemaal aan de verwachting. Ik ben er heel blij mee!

Positief!

Ik ben positief over de snelheid en de kwaliteit van de producten die geleverd zijn. De kinderen van groep 8 zullen stralen bij de musical!

Goede service, snelle levering en top spul

Blij met de snelheid en prijs kwaliteitsverhouding

Goede service.

Handmatig aanduiden op papier in de bus zou helemaal perfect zijn. Goede communicatie rond levering.

Perfecte levering

ik had nog nooit iets besteld bij feestwinkelXL maar ik moet zeggen perfecte levering op een voor mij perfecte locatie. Dus mocht ik nog eens iets nodig hebben weet ik jullie te vinden. Vandaag besteld dag erop in huis ideaal.

Snelle en vlotte levering

Super!!! Past perfect.

Goede service en prima producten

Hele snelle service en goede produchten

Snelle en vlotte levering, kwaliteit ok.

Webshop is gemakklijk te gebruiken, levering is snel. Kwaliteit van meeste items was ok, van 1 item was het ondermaats.

Gewoon een zeer goede en betrouwbare webwinkel met mooie artikelen.

Gewoon een zeer goede en betrouwbare webwinkel met mooie artikelen voor een uitgebreide doelgroep en leeftijdscategorie.

De ideale feestoutfit, snel geleverd!

Toen ik merkte dat ik niet de juiste outfit had voor een feestje dat de volgende dag al plaats ging vinden, heb ik bij feestwinkelXL online nog snel alles gevonden wat ik wilde: zowel de outfit zelf als de accessoires waren voorradig EN werden binnen 24u geleverd!

De shirts waren een dag te laat

De bestelde shirt waren een dag te laat, groot op de site stond vrijdag 1 juli geleverd! Helaas kreeg ik een mail dat het niet lukte en dat het zaterdag 2 juli werd. Heb een mail gestuurd en gezeurd... voor een compensatie, omdat de heren de shirts vrijdag avond ook al aan moeten hebben.. Heb 10% van het aankoop bedrag terug gekregen. Wacht ook nog steeds op het retour geld van 2 shirts.. Verder was het prima!

Ruim keuze aan verkleedkleding

Mijn dochter geeft het nu mee op kamp Met thema boerderij, op deze site gemakkelijk Gevonden, ze sta er beeldig mee en bedankt Voor het rap levering

Vikingjurkje besteld, erg leuk, paste prima, goede prijs-kwaliteitverhouding, snel geleverd!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW