Vikingjurkje besteld, erg leuk, paste prima, goede prijs-kwaliteitverhouding, snel geleverd!

Leuk aanbod en snelle service!

Voor ons feest op zoek naar Hippie kleding en het aanbod is enorm, in alle maten. Snel geleverd en wij zien er top uit straks, bedankt!

Prima kwaliteit- prijsverhouding

Makkelijk zoeken op website. Snel geleverd

Snelle levering producten zoals omschreven en maat is ook super

Snelle levering producten zoals omschreven en maat is ook super.

Snelle levering, top

Fijne berichtgeving over bestelling en levering

Snelle levering en keurig verpakt. Goed maatadvies bij het bestelde artikel. Heel tevreden!

Super snelle levering en leuke feestkleding voor een leuke prijs!

Goede ervaring. 1e bestelling was niet de goede maat, volgende dag al een grotere maat in huis. Ook het retourneren was goed geregeld.

Goede snelle service!

Dag later had ik de bestelling al binnen. Helemaal top!

Op tijd de juiste spullen binnen

Het product is de volgende dag gelijk geleverd, en alle onderdelen zaten erbij. Er zat echter wel een scheur in een mouw, dus dit was een beetje zonde. Gelukkig werd er na het achterlaten van een beoordeling gelijk contact opgenomen om tot een oplossing te komen. Dit is gelukt dus ik ben zeer tevreden over de service.

Secuur

Prijs kwaliteit goed Snelheid bezorgen goed Snelheid retouren goed. Spullen zien er goed uit

Snelle levering netjes verpakt en kwaliteit goed.

Kwaliteit is goed maat was ook perfect. Snel geleverd heel fijn.

Geweldig hoor en erg snel en netjes bezorgd.

Alles past goed.

Heel vlotte levering en service

Heel tevreden over deze site. Ons pakketje werd heel vlot geleverd. Ook de communicatie rond de levering was prima.

Snel en netjes geleverd

Er is gehandeld zoals je dat ook verwacht. Netjes

Top geregeld, snelle levering!

Top geregeld, snelle levering!

Een product besteld, maat was niet goed. Geruild, geen probleem. Dit alles in een sneltreinvaart. Alles binnen een paar dagen geregeld. Super tevreden

ik vind het fantastisch

het is en leuk pak, ik ben 8 jaar

Snelle en nette levering

Mijn bestellingen snel en netjes gekregen. Dik tevreden!!!

Zeer vlotte levering

Perfect wat ik besteld heb, is ook zoals ik het mij had voorgesteld. Hartelijk dank en succes. Mvg, Bert

Precies wat ik zocht

Voor de diplomauitreiking van mijn studenten doe ik elk jaar een act..... Kostuum past exact en geeft een feestelijke uitstraling.....

Snel en foutloos

binnen 1 werkdag was ons pakketje netjes bezorgd. Onbeschadigd en vliegensvlug. Had niet beter gekund

Onze piratendame heeft ruim op tijd haar mooie jurkje met bijpassende handschoenen en hoofddoek ontvangen, hij valt mooi op maat en morgen mag ze shinen tijdens haar piratenfeestje!

Alles netjes in doos afgeleverd op tijd

Snel

Snelle levering en goede producten.

Snelle en goede Service

Iets besteld, en de volgende dag meteen in huis! Top Service!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW