Komen niet na om op tijd te leveren voor carnaval

Zondag 7 carnavals pakken besteld, op de site staat volgende dag geleverd. Krijgen na 3 dagen een mailtje dat helaas alles is uitverkocht!! Fijn, twee dagen voor carnaval! En nu? Als ze gelijk maandagmorgen die order hadden gepickt hadden wij de bestelling gewoon gehad! Schandalig!!

Maten kloppen niet

De maten kloppen niet wat ze aangeven op de site. Ook nergens een beschrijving dat ze express kleiner neer zetten dan ze verzenden. Het is een grote teleurstelling voor het kind. Dan kan je het wel terug sturen maar als ze gewoon de juiste maten hadden opschreven dan kosten mij dit ook niet 2x verzendkosten.

Snelle levering van goed product

Mijn carnavalskleding was op tijd binnen en zag er uit zoals verwacht. Veel complimenten gehad over mijn outfit tijdens carnaval.

prima pakken, snel geleverd

de pakken voldoen uitstekend. Komen 100% overeen met de foto 's, zijn keurig en netjes -afzonderlijk- verpakt. Dikke prima!

Jammer van de zending

Ik had een pak besteld, vooruit betaald, kreeg ik bericht dat pak niet geleverd kon worden, ander pak besteld. Weer vooruit betaald. Krijg ik dag later 2 pakketten van jullie. Dus ook mijn geannuleerde pakket. Echt balen want wat moet ik met 2 carnavalspakken. Pakket 1 weer retour gedaan maar ik moet nu wel 1x verzendkosten betalen en 1 x retourkosten voor niets.

Erg goed product en geweldige bezorging.

Het carnavals-pak dat ik heb gekocht was kwalitatief geweldig. Daarnaast kreeg in mijn bestelling een dag eerder binnen dan op de website stond aangegeven. Top ervaring.

Top jurkje

Ik heb voor het eerst bij jullie besteld en het jurkje was perfect. Ik had het mini mouse jurkje! Voor herhaling vatbaar

3 x een bestelling gedaan. De eerste was te groot dat moest weer terug. Vervolgens nog 2 extra bestellingen gedaan. Alles binnen een paar dagen perfect geregeld. Dat noem ik top Thanks. Namens schmink with joy

goede service

mooie pak, goede kwaliteit. en een snelle service!

Snel en netjes

De kleding was snel geleverd en netjes ingepakt zelfs met hangers erbij.

Snelle levering.

Snelle levering. Mooie jurk. Zit top!!!

Erg leuk pak,fijne stof

Leuk en mooi pak Beschrijving was wat summier : het heeft nl heel handig klittenband aan onderkant waardoor t goed is aan te doen bij de baby. Ook slurf kan er af met klittenband Maatvoering ook onduidelijk en wat op de verpakking staat klopt niet met wat er in zit naar wel klopt het met hetgeen is besteld

Snelle service, prima prijs, leuke outfit

De prijs is prima, de levering is binnen een dag en dus hadden we een leuke outfit voor carnaval toch nog gescoord. De haarband is wel wat dik om lekker te kunnen dragen en 1 oor viel om. Maar dat mocht de pret niet drukken

Duidelijke website

Er zijn veel en goede foto's toegevoegd aan het artikel. Geeft daardoor een duidelijk beeld!

Veel geld voor slechte kwaliteit

Ik kocht voor mijn 2 dochters van 4 en 6 jaar een carnavalspakje. Kosten 60 euro. Het maskertje dat er bij zit is waardeloos en na een uur al kapot. Het pakje zit mooi, maar kan niet gewassen worden. Dus dan kunnen ze het hooguit 2 keer dragen! Duur grapje dus.

Redelijk

Fantastisch dat het pakketje binnen 1 dag binnen was. Maar helaas leek het kostuum eerder gedragen te zijn en de mauw was kapot.

Heel snel geleverd, mooie kostuums

Carnaval kwam nogal onverwacht dit jaar, toch maar gauw hoor de hele familie kostuums besteld. Donderdag om kwart over 12 besteld (vrijdagochtend dus eigenlijk) en zaterdag al binnen! Mooie kostuums, prijs-kwaliteitverhouding is prima. Retourneren was ook makkelijk (1 jurkje was te groot). ik ben tevreden!

Top webwinkel, ik zou wel 6 sterren willen geven

Meerdere bestellingen geplaatst net voor de carnaval. Twee keer een mail gestuurd omdat ik de bestelling wilde aanpassen en er werd super meegedacht (door Nadja). En nog mooier, de bestelling was op tijd en het klopte allemaal bij levering!

Snelle levering en kwalitatief goede producten

De producten zijn helemaal naar verwachting en precies zoals op de site afgebeeld en beschreven. Super tevreden.

Toppak

Snelle levering en kostuum is precies als op de foto. Erg blij mee.

Top winkel, volgende dag in huis

Top winkel, ruime keus, prima kwaliteit en volgende dag al in huis!! Topper

Super ervaring,

Ik ben erg blij met mijn aankoop, de website is erg overzichtelijk en ben daardoor snel op een product gekomen wat bij mij past. Een plus is dat de levering de volgende dag al was!!

Netjes

Snelle levering ,netje ingepakt

Super snel en voordelig!

Ik had een bestelling geplaatst op zondag en het zou er woensdag zijn. Op dinsdag was het al binnen! Super! Goede prijs ook, bij een concurrent was een outfit wel 2x duurder! Al met al mega tevreden dus!

Echt een topwinkel met een goede en snelle levering

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat het een goede winkel is met een hele snelle levering en goede kwaliteit echt een aanrader

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW