Super snel en voordelig!

Ik had een bestelling geplaatst op zondag en het zou er woensdag zijn. Op dinsdag was het al binnen! Super! Goede prijs ook, bij een concurrent was een outfit wel 2x duurder! Al met al mega tevreden dus!

Echt een topwinkel met een goede en snelle levering

Mijn ervaring met dit bedrijf is dat het een goede winkel is met een hele snelle levering en goede kwaliteit echt een aanrader

Supersnelle levering, en dat vlak voor de carnaval

Zondagavond bestellibg geplaatst, de levering stond gepland voor woensdag de 23e, maandagavond kreeg ik een e-mail dat de bestelling dinsdag binnen zou komen. Zo vlak voor carnaval hadden we niet gedacht überhaupt nog iets te kunnen vinden wat nog op tijd zou zijn. Dinsdagavond had ik een heel blij kind, omdat zn outfit optijd binnen was om naar school aan te kunnen trekken... Blij kind, blije ouders!

Prima geregeld

Leuke verkleed kleedjes voor carnaval. De dag daarna al in huis.

Mooi op tijd geleverd.

Bijna als enige nog een snelle levering. Veel andere sites hadden leverings problemen. Goede prijs kwaliteit. Leuk Robin Hood pakje voor mijn zoon.

De kroon die geleverd is die is helaas bij levering stuk gegaan. Voor de rest goed gegaan.

Goede bezorging

Na prima bestellings- en betalingsproces, een prima pakketje binnengekregen met mijn bestelling, onbeschadigd, afgeleverd.

Goede ervaring

Snel geleverd en top kwaliteit

Super lief pakje

Snelle service en uiteindelijk een lief, mooi en degelijk pak dat heel knuffelig aandoet. Ons zoontje is er heel blij mee.

Klopt met omschrijving

Zeer snelle levering. Product komt overeen met de omschrijving. Erg tevreden er mee

Duur

Kwalitieit is niet echt optimaal!!’ Wel een snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

Ontzettend snelle levering! Super fijn. De producten zien er precies uit zoals op de foto en zijn van goede kwaliteit!

Verkeerd ingepakt.

Zojuist bestelling ontvangen. Verkeerd ingepakt. Contact gehad en lossen het niet op dus ik ben niet tevreden.

De bestelling kwam super snel binnen! Ik heb een heel leuk pak en wat andere dingen gekocht. Ik kan niet wachten om ze aan te doen nu het weer carnaval is en het weer mag! Het enigste nadeel vind ik het prijskaartje. Voor de kwaliteit die je krijgt is de prijs echt te hoog. Dit is helaas bij alle carnavals kleding.

Snelle levering, prima kostuum

Ik had snel iets nodig voor carnaval dus even gekeken en besteld. Het was er de volgende dag! Het kostuum is prima, zit bij mij een beetje strak bij de armen maar hier merk ik niks van als ik het aan heb. Ik mis wel touwtjes bij de hoed om deze vast te maken.

Goeie service en een makkelijke website

Via mailtjes goed op de hoogte gehouden waar je pakket is en wanneer het bezorgd wordt!

Duidelijk

Zeer goede website, niet ingewikkeld en een hele snelle levertijd. Ik kan en zal het iedereen aanbevelen. Kortom: zeer tevreden van begin tot eind.

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Super fijne service

Super snelle levering

Artikelen zien er goed uit , maten klopte en super snelle levering!

Snelle verzending en goede kwaliteit.

Heel blij met mijn nonnenjurkje! Snelle levering en super kwaliteit! Hier gaan we zeker vaker bestellen!

Levering was snel en goed, artikelen precies zoals afgebeeld. Heel blij mee!

Snelle, goede bezorging

Snelle, en goede levering. Plaatjes op de website mogen wel nog iets duidelijker; het zou fijn zijn het product van meerdere kanten te kunnen bekijken.

snel

jammer dat 2 artikelen niet pasten, te groot en te klein. verder prima

Goede, snelle levering

Ik vond de website overzichtelijk. Kon snel mijn keuze maken, en het was en dag later geleverd. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar en een aanrader.

Vlotte levering

Makkelijk bestellen en snelle levering.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW