Prima service!

Kostuum besteld, volgende dag in huis! Piratenkostuum was groot succes.

Wat n fijn ding

De jumpsuit zit goed, ikzelf heb met mijn 1m60 dat een jumpsuit maat S vaak over de grond gaat sleuren, dat is bij deze niet het geval. Ik heb nog ruimte voor eventuele onderkleding, maar het is niet nodig. Hij is dik genoen om even buiten te staan, maar ook niet te dik dus het wordt ook niet te warm als je binnen staat. Ik moet alleen nog uitzoeken welke kant ik de hoed op moet doen.

Veel keuze, netjes bezorgd volgens planning, en leuke spullen.

Er was veel keuze in de shop en het is gemakkelijk per thema ingedeeld. Het was wel even lastig om hetgeen ik koos goed in het winkelmandje te krijgen. En één jurkje zag er in het echt wat minder mooi uit dan op de afbeelding. Voor de rest een heel goede ervaring.

Aleen mis ik nog wel een retour formulier

De beschrijving van het artikel voldoet aan de werkelijkheid en een zeer vlugge levering SUPER TOP

Ik vond de levering en het asortiment met ruime keuze heel goed

prima!

Snelle levering en prima service

Super goede ervaring

Tevreden.

Snelle levering. Helaas was er een onvoorziene productiefout aan artikel. Er werd zeer snel en vriendelijk een oplossing aangeboden. Dankjewel!

Goed op tijd geleverd

Goed op tijd geleverd

Leuk winkelen.

Ruim assortiment met leuke feestkleding.

Mooi op tijd geleverd, de juiste producten, goede updates over de bestelling.

Goede service, snelle levering.

Goede service, snelle levering.

Snel bezorgd en blij met het product!

Verzending is supersnel en ook fijn dat ik het pakketje kon volgen. Goede kwaliteit en de maten kloppen precies. Ik zal hier zeker nog eens vaker bestellen.

Goed, snelle levering en goede verpakking

Fijne site, met snelle levering.

Tijdige en correcte levering

Product zoals beschreven op de website, snelle levering

alles was goed

de levering was volgens de afgesproken tijd. de maatvoering was goed aangegeven. het materiaal is goed en zit lekker. het pakje is gelijk aan de foto's die op de site staan.

Goed product. Materiaal mooi en goede kwaliteit. Mooie kleur. Dus zeer tevreden en mijn dochter ook

De bestelde artikelen zijn goed verpakt en snel bezorgd.

Mooi Jasje snelle levering en netjes verpakt zat zelfs een hanger bij top !!

Snelle en goede service

Super service!

Super snel bezorgd en mooie kwaliteit van de kleding

Prima pak

Pak ziet er goed uit, precies hetzelfde als op de varpakking. Alleen het hoedje is platgedrukt... maar die trekt hopelijk nog wel bij! (Clown pak, vrouwen, joker)

Snelle levering en goede kwaliteit!

Carnavals pakje werd meteen de volgende dag geleverd op afgesproken tijd en plaats. Erg goede kwaliteit spullen! Wij zijn klaar voor ons Brabantse feest 🤡

Mooi pak!

Goeie kwaliteit, fijn pak!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW