Pluspunten

Goede en snelle levering en duidelijke site

Pluspunten

snelle en perfecte levering

geen

Pluspunten

Duidelijke website Goed geïnformeerd over mijn bestelling De levering is ook goed verlopen

Geen, vond het gewoon goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Heel prettig.

Op dit moment geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellen en betalen is gemakkelijk bij dit bedrijf, tevens is het aanbod groot.

Het kostuum klopt qua maat niet. Ik had al een maat kleiner genomen dan normaal en alsnog was die te groot. Chirugkostuum

Pluspunten

Makkelijk bestellen, snelle levering. Info over leverbaarheid etc. duidelijk.

Filterfunctie nog niet optimaal, soms had ik het overzicht niet helemaal duidelijk. Beschrijving bij producten kon soms wel uitgebreider naar mijn mening.

Pluspunten

Voorbeeldige afhandeling, van bestelling tot levering, en prima prijs-kwaliteit verhouding van geleverde waar

Pluspunten

Ons pakje werd keurig op tijd geleverd, dus de volgende dag :-) en het was netjes verpakt. Fijn ook hoe je op de hoogte wordt gehouden van het tijdstip van bezorging. En de mogelijkheid om achteraf te betalen bevalt ons ook goed. Kortom, prima service bij FeestwinkelXL !

Vermeld bij de omschrijving van het artikel op de website - indien relevant - van welk materiaal het feestartikel is gemaakt (bijv. we kochten voor ons kind een enkelband met bal voor bij zijn boevenpak, we moesten gissen of de bal met ketting van licht of van zwaar plastic is gemaakt en dus wel of niet geschikt voor een kind).

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, groot aanbod

Pluspunten

snelle verzending ziet hoeveel er nog beschikbaar is veel verschillende kostuums

betere beschrijving van wat bij het product zit

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

helaas moest ik wat terug sturen kost me 6.95 dus niet echt rendabel online hier bestellen voortaan gewoon naar een winkel

gratis verzendkosten

Pluspunten

Pluspunten

Goede en snelle service

Kleedje was op de naad van voor stuk als ik het uit verpakking halden spijtig maar voor de rest ok

Pluspunten

snelle duidelijke levering. Ondanks periode week voor carnaval de juiste spullen volgende dag in huis. Super

Pluspunten

Enorme keuze, nette prijzen, duidelijke communicatie over levertijden en levering op de vooraf gemelde dag. Top! Niks op aan te merken!

Pluspunten

De webwinkel was zeer duidelijk. Het kiezen van een pakje werd vergemakkelijkt door een zeer duidelijke maattabel, zodat ik ook zeker kon zijn van de juiste keuze. Het pakje werd de volgende dag zeer correct en snel geleverd, ik zal jullie site zeker nog aanbevelen aan vrienden en collega's.

Pluspunten

snel geleverd binnen de 24 uur.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Alles was goed bezorgd en afgehandeld.

Momenteel niet.

Pluspunten

Snelle levering. Veel keuze.

Pluspunten

overzichtelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering

nog meer `totaalpakket`aanbieden

8 Savannahweg