Zeer snelle service en kwaliteit producten

Ik had vrijdag avond besteld en zaterdag was t om 12 uur al aan de deur ik had het pak zondag nodig dus dat was heel mooi

Mooi kwaliteit en origineel pak

Mooi pak gekocht. Kwam de volgende dag al binnen. Super snel. Daarnaast mooie kwaliteit en voldeed precies aan de omschrijving. Erg tevreden mee. Je moet zeker hier bestellen.

Topservice en supersnelle verzending!

Topservice en supersnelle verzending!

Prima ervaring, de keuze ie reuze!

Prima ervaring! De keuze is REUZE!

Snel gevonden en geleverd.

Webshop is erg overzichtelijk. Wat ik zocht was vrij snel gevonden. Bestellen ook zo gedaan en snell levering. Factuur alleen niet mail gehad voor zover ik kon overzien maar kreeg ik snel toegestuurd na opvragen.

Zeer snelle levering, het was zoals ik verwachtte.

Uitstekende ervaring

Ik was erg onder de indruk van de bezorgservice en de snelheid ervan. Mijn pakket was heel snel binnen en in perfecte staat. De kwaliteit was ook erg goed en veel beter dan ik had verwacht van carnavalskleding.

Bestellen/ leveren en communicatie perfect

Mijn konijnen pak ziet er zelfde uit dan op de foto goeie kwaliteit

Super snelle levering als je kwaliteit wil bestel bij feestwinkel

Snelle service, prima kwaliteit/prijs verhouding

Besteld en de volgende dag in huis. Het materiaal is erg dun, daarom lekker luchtig op een feestje. Maten zoals omschreven in de maattabel.

Snelle goede service

Precies zoals op de foto

Skipak ziet er precies zo uit als op de foto. En supersnel geleverd

Super en netjes geleverd

Bestelling gedaan voor thema feest Hollywood van de brandweer post Zuidlaren deze website ga ik bij het volgende feestje weer bezoeken genoeg thema's en snelle levering en betaalbare items! Een echte aanrader voor iedereen die een thema feestje heeft.

Snel geleverd,en helemaal voldaan aan mijn verwachting. Top

Super snelle levering

Fijne website, overzichtelijk. Super snelle levering!

leuke outfits

Snel gevonden hetgeen ik voor een thema avons nodig heb. Verder is het snel geleverd en netjes ingepakt.

Heel erg meedenkend!

Het bestellen ging simpel, echter had ik me in de maten vergist. Ik had een aardig grote bestelling dus maar gebeld. Heel vriendelijk geholpen en de maten werden handmatig overgezet. Inmiddels ruim op tijd binnen. Top!

Kek goed !

Super! Snelle levering, duidelijk website met veel keuze en product zoals omschreven

Als Evie carnaval vieren!

Snel bezorgt, mijn dochter vindt het helemaal geweldig!

Snel en netjes bezorgd

We zijn erg tevreden met ons nieuwe carnavals outfit

Heel erg goed!

Eerste pak dat ik besteld was de rits van kapot. Dit pak teruggestuurd en het geld snel teruggekregen. Daarna een nieuwe besteld en deze de volgende dag al binnengekregen. Erg blij mee.

Was top!

Ik had een geweldig pak nodig maar zonder inspiratie. Keek op de site en biemerdeboembam. Daar stond het pak ik wat ik graag wilde. Zo betaald en een dag later lag hij op de mat. Top dit!

Geweldige service!

Wat een geweldige eerste ervaring heb ik met www.feestwinkelxl.nl mogen beleven! ‘s-Avonds laat een bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis! Door het grote en diverse assortiment ga ik uniek verkleed de Carnaval tegemoet!

Foto en titel zijn misleidend

Volgens foto en titel ging het om een heel pakje. In werkelijkheid hebben wij bijna €20,- betaald voor alleen een simpel tutu rokje wat snel kapot gaat doordat het goedkope troep is. Verzendkosten heen en terug zijn ook nog eens voor eigen kosten waardoor het terugsturen onmogelijk wordt gemaakt door de kosten. Klantvriendelijk zijn ze ook zeker niet!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW