Hele snelle levering

Pakket is sneller bezorgd dan aangegeven stond! Heel fijn en goed verpakt

De juiste keuze voor foute kleding

I.v.m. een feestje was ik op zoek naar 'foute' kleding. Uiteindelijk bij FeestwinkelXL.nl terechtgekomen en een ontzettend 'blouse' besteld. Deze werd op tijd geleverd en voldeed volledig aan de verwachtingen. En dat is uiteindelijk wat je wilt.

Vlotte levering van mijn bestelling

Bestelde producten zijn vlug geleverd. Alle items zijn zoals ze beschreven zijn op de website. Ik keer tevreden terug naar de Feestwinkel XL!

Geweldige webwinkel voor al je feestartikelen, met ruime keuze voor lage prijzen!!

Bij ons thuis word Halloween groots gevierd. Bij uw webwinkel is er zeer veel keus voor lage prijzen. en keek ik mijn ogen dus uit!! Alles van goede kwaliteit en mijn pakket werd ook snel verzonden en bezorgd. Ik blijf zeker een trouwe klant bij uw webwinkel en ook voor alle andere feestartikelen en toebehoren. En raad de site dus ook zeer aan bij andere klanten.

Supersnelle levering

Netjes mijn product op tijd in goede orde ontvangen.

Leuke winkel met een groot aanbod

De winkel heeft een ruim aanbod aan producten. Ik kon alles in 1 winkel vinden om mijn kinderen partyproof te maken. Top! Bij aankoop is er duidelijke communicatie via mails. Je kan uw bestelling goed opvolgen.

Matig

Ik heb 2 pakken besteld bij deze winkel en de mijne zat prima, alleen het andere pak die ik besteld had was niet goed. Ik had een L besteld maar heb vervolgens een maat M opgestuurd gekregen. Dit vond ik wel wat minder. Voor de rest was alles goed geregeld en was de verzending ook super snel. Half 12 savond besteld en de volgende dag had ik mijn bestelling binnen.

Blij kind blije mama

Maandenlang wikken en wegen : wat gaan we aandoen met Halloween in school… Voor een kleine man dat zeer snel schrikt en snel nachtmerries heeft kiest hij er wel de toppers uit. We kregen het pakje de dag erna al aan… ( is wel lang wachten hoor mama ) en wat een blij gezicht. Netjes verpakt, ziet er degelijk uit en het past perfect. Dankjewel!

Ik heb dinsdagavond rond half 12 besteld en het was woensdagmiddag om 15u al bezorgd. Wat een top service, ik raad FeestwinkelXL.nl zeker aan!

Past perfect en een snelle levering!

Kleding is goed op maat. Duidelijke gebruiksaanwijzing bij de lenzen! In 2 woorden, helemaal prima! Kom maar door met dat feestje. Dankzij jullie zijn wij er klaar voor!

Tevreden

Snelle bezorging. Wel adviseer ik om een maat groter bestellen (zowel man als vrouw) want valt krap en met name kort.

Zeer goed en professioneel

Het pakketje is snel bezorgd zonder problemen.

Zeer snelle levering

S'avonds besteld en volgende dag al in huis zeer tevreden

Fijne shop!

Het bestellen is makkelijk. Het versturen ging snel. De pasvorm is goed. Kwaliteit en prijsverhouding super.

Er is een ruim aanbod. De kleuren van de verkleedkledij komen mooi uit.

De maattabel is gemakkelijk in gebruik en ook correct.

Vlotte, nette levering

Kleding ziet er mooi uit. Goed verplakt.

Top service doen wat ze beloven

Vandaag besteld morgen in huis is ook echt zo dikke 10 voor dit bedrijf

Helemaal goed! Product zoals afgebeeld

Besteld en 24 u later had ik het product binnen. Kwaliteit is niet helemaal top (dun stofje) maar daar de prijs ook naar. Maat lastig in te schatten, toch geluk mee gehad viel kleiner dan verwacht dus ben blij met het genomen gokje om groter te bestellen (kids maat 140 of 158).

Makkelijk te bestellen en netjes en snel geleverd

Een leuk pak besteld voor een vrienden weekend, voor een nette prijs. Na bestelling en betaling netjes op de hoogte gehouden van de leverdatum en keurig geleverd. Niets op aan te merken, dus tevreden klant!!

Snelle verzending, goede maatvoering

Super snel geleverd en bijna alles zoals verwacht, goede pasvorm en op 1 synthetisch bloesje na fijne stoffen

Heel erg goed!

Hele snelle levering en de kleding is ook van goede kwaliteit. Ik vind de prijs ook meevallen.

Makkelijk besteld en supersnel geleverd!

Hele snelle levering. Retour aanmaken na een kapot artikel, ook op een prettige en makkelijke manier

Hele snelle levering, retour aanmelden na het ontvangen van een kapot artikel gaat op een makkelijke manier. Tot nu toe alleen maar lof over deze webshop.

leuk

snel geleverd een leuke artikel

Gisteren besteld en vandaag al geleverd. Super leuk dat het zo snel was geleverd omdat ik een beetje te laat had besteld voor mijn zoon voor school.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW