GE-WEL-DIG!

Mijn bestelling geplaatst op donderdagavond. Volgende dag om 11u ‘s ochtends mijn bestelling mogen ontvangen. Top service! Ook gemaild met de klantendienst ivm mijn bestelling. Binnen het uur kreeg ik antwoord met een gepaste oplossing. Zeker een aanrader!

Het is niet hoe die op de foto is

Op de foto lijkt die tot voet maar bij me dochter is het half gekomen niet wat ik zoek!

Groot assortiment, goede levering

Heel snel en correct

Hallo ik heb binnen 1 dag mijn spullen gekregen het was mooie kwaliteit snel en ook correct

Tijdig geleverd, zoals beloofd.

Enigszins sceptisch door bestelling op het laatste moment ..... "Vandaag besteld en morgen in huis" is inderdaad wat men zegt en doet! Super tevreden over de bestelling.

Tevreden

Goeie kwaliteit, heel snelle levering. Enkel was het advies voor de maatbepaling voor mij niet correct. Lengte was best OK, maar omtrek was veel te groot. Zou volgende keer toch een maatje kleiner nemen.

Snel en correct bezorgd.

Prijs en kwaliteit uitstekend.

Verrassend snelle levering en prima kwaliteit kleding

Er zijn veel bedrijven die levering in één dag beloven, deze firma doet dit ook echt. Mijn feestje was helemaal top met het fraaie pak.

Al tweemaal een bestelling gedaan op het voor ons laatste moment, maar van jullie kant allebei op tijd bij ons binnen .Dus nogmaals SUPER.

Goedkoop en betrouwbaar

Een leuk pakje met veel details en items voor een goedkoop prijsje. Ik had het stewardess pakje in maat S besteld, waarbij het jasje mij goed zat en het broekje te los. De stof is vrij dun van het rokje en schijnt door. Het hoedje beschikt niet over een elastiek maar is wel te bevestigen met haarspeldjes.

Snel en makkelijk je keuze maken, levering erg snel!

Site duidelijk, snel, winkelwagen overzichtelijk, groot voordeel is de snelle levering!

Eerste keer aangekocht. Super mooi en correct geleverd. Dikke 10

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Levering zoals besteld. Foto geeft product goed weer. Pakket was de dag na bestelling binnen.

Vlotte levering, gemakkelijk te bestellen, heel veel keuze, …

Ik had een zuster pakje voor een collega gekocht die de verpleegkundige opleiding gaat doen. Goede kwaliteit en goede pasvorm! Super leuk!!!

Uitstekende service!

Een uitstekende service, ik beveel het bedrijf zeker aan!

Top, alles verlopen zoals beloofd !

Voor de eerste maal feestkleding besteld, zeer ruime keuze, voor ieder wat wils ! Afhandeling, betaling en levering correct verlopen. Een echte aanrader !

Besteld en de dag erop gekregen. Zoals het hoort. Praxhtig

Perfect. Zoals het hoort.

Schitterend!!!

Ik had lastminute iets besteld, het was al 23uur snachts en de volgende middag werd het gewoon thuis geleverd! En gratis!!! Top service! Zeker een aanrader om nog iets te bestellen!

Prima keuze en snelle levering

Producten nodig voor een Foute Party, meer dan genoeg keuze in de webwinkel! Ook voor andere thema's genoeg keuzes! De levering was erg snel! Geen spam over bepaalde tussenstap, maar precies genoeg informatie.

Zeer snelle levering

Prima kwaliteit en zeer snelle levering!!

Heel makkelijk en snel bezorgd

Handig en heel rap bij u thuis

Snelle service en een perfecte outfit

De bestelde artikelen werden snel verzonden, duidelijke website en de ontvangen artikelen waren van goede kwaliteit. Erg tevreden mee!

perfect on time

Afgesproeken levertermijnen worden nagekomen .

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Voor een piraten feest deze jas besteld en hij was wel wat duurder, maar kwaliteit pas top en zeer snel geleverd.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW