Goede pakken zitten mooi

Groot aantal pakken besteld in verschillende maten. Zitten erg goed en pakken komen overeen met de maten. Goede kwaliteit. Zeker aan te raden.

Snel en goed

Leveren wat ze moeten leveren sneller als verwacht.

Goeie service en snelle levering

Voldeed compleet aan mijn verwachting..en supersnel geleverd

Super goed geregeld allemaal en supersnel geleverd de maat was perfect en het pak zat lekker comfortabel

snel en goed

snelle levering en degelijke kwaliteit

Super fast delivery and products as described!

We ordered some costumes for a bachelorette party and everything arrived nicely arranged in separate hangers, with a nice quality material/price ratio. They arrived on the next day, that was impressive :)

Snel, goede maatgeving

Ik zocht snelle levering en dat doen ze, binnen 1 dag geleverd. Daarnaast was de maattabel correct waardoor terug sturen om te ruilen niet nodig was. Prima kwaliteit voor een goed feestje.

Ziet er goed uit

Verder een heel mooi pak. Helaas is alleen de riem kapot

Betrouwbaar en goede kwaliteit

De bestelling kwam erg snel binnen en de jasjes zijn van een mooie kwaliteit en de medewerkers zijn snel met vragen beantwoorden en denken met je mee. Top!

Snelle levering, goede prijs

Behoorlijk breed assortiment, goede prijsstelling, duidelijke communicatie mnunicatie en vlotte levering.

Een tof pak gescoord voor een vrijgezellenfeest

Een condoompak besteld op woensdag en donderdag al binnen gekregen, snelle levering en netjes verpakt! Helemaal super en ik denk dat we met dit pak een hilarische dag gaan hebben :)

Duidelijk maten aangegeven, waardoor ik de goede maat kon bestellen! Super fijne site en artikelen super snel in huis! Top!

2 dagen vroeger geleverd dan vermeld bij de bestelling! Zeer tevreden van de snelle service!

Wat een waanzinnige sneakers

Exact overeenkomend met de afbeelding op de website. Goede en vlotte bezorging en uitermate betaalbaar. Zou zo opnieuw bestellen!!! Dikke 10

Jurkje groter besteld 40/42 ipv 38 nog te strak

Jammer valt nog giga klein.. had er wel bij gezet mogen worden..nu heb ik er niks aan

Goeie service.

Super! Reageren snel op mails en prima service.

Snel geleverd en top outfit en materiaal!

De outfits waren snel geleverd en naar verwachting. Top!

Blote en gemakkelijk

Alles verliep enorm vlot. Heb geen enkel probleem gehad.

Snel en kwaliteit

Snel geleverd en goeee kwaliteit voor dat geld

Super snel geregeld alles!

Door mijn ervaring met verschillende webshops en hun pakketbezorgers was ik erg verrast door de snelle levering van het pakket! Als brievenbuspakket verpakt, waardoor de bezorging geen vertraging opliep. Ook het vinden van het gewenste artikel in de webshop ging zonder problemen. Voor mij al met al een grote pluim!

Top site binnen 24 uur ontvangen

Eerst ergens anders besteld dit werd gewoon niet bezorgt al 2 weken bezig om me geld retour te krijgen! Jullie zijn stukken beter helemaal klaar voor het feestje vanavond

Snelle levering volledige bestelling

Uitstekend!

Zeer snelle en correcte service!

De artikelen werden zeer snel geleverd en zijn zoals omschreven op de website.

Zoals verwacht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Alles compleet en netjes op tijd!

Mijn bestelling plaatste ik op donderdagavond en had hem vrijdagmiddag al in de brievenbus, top geregeld

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW