Besteld en snelle levering had een pak besteld en maat was gelijk goed. En ziet er goed uit. Ik zeg top service Groet theo

Snel, goed en correct

Top jurk die veel positieve reacties opleverde!

Pakje snel aangekomen,door ruime keuze mijn ideale artikel gevonden.

Overzichtelijke site en top service

Samen met 2 vrienden hadden we een feest met het thema 'FOUT'. Zodoende op zoek gegaan naar bijpassende outfits en een ruime keuze assortiment aangetroffen bij feestwinkelXL. Door de optie van een maattabel konden we de juiste maatvoering nagaan en snel bestellen! Na de bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden over de status en de volgende dag was alles al netjes bezorgd volgens afspraak. We hadden top pakken waarmee we op het feest konden 'shinen', zeer tevreden!

Top website

Goeie service en kwaliteit kleding

Super goede kwaliteit! Paste als gegoten , heel blij met mijn nieuwe pak! Lekker feesten!!

Snel geleverd Artikel zoals beschreven op de site

top service

zeer snel geleverd (amper 20u) zeer goede service zeer handig gebruik van het platform perfecte opvolging

Snelle correcte levering.

Vreselijk

Ik heb mijn pakket nooit ontvangen en krijg geen gehoor.

Perfect.

Perfect product, perfecte website & perfecte verkoper. Daarnaast ook nog eens een perfecte snelle bezorging. In 1 woord dus Perfect!

Klant is koning!

Ik kreeg mijn pakket binnen de 3 dagen, geen enkele schade aan mijn verpakking. De kwaliteit van mijn product van perfect in orde!

Leuke carnavalskleding

prijs-kwaliteit goed. Leuke pakjes

Niet bestellen! Slechte kwaliteit en geen service

Niet bestellen! Rok voor carnaval bestel voor € 46,- die na 1x dragen al uit elkaar viel, 2 gaten er in en de naden kapot. Wat bieden ze aan? Een schamele korting van € 11,50. In eerste instantie hiermee akkoord gegaan omdat we net paar dagen voor de carnaval zaten en we niet direct een nieuwe rok meer konden regelen, maar serieus na 2 dagen die ik gevierd heb zitten er nog meer gaten in bij de naden. Echt zo'n slechte kwaliteit! En oplossen? Nee dat doen ze niet! Reageren maar zelden, denken niet met je mee. Heb zelfs mijn geld nog niet eens terug. Ze zeggen het 31 januari geboekt te hebben terwijl mijn eerste mailcontact per 8 februari is geweest. Klopt dus van geen kanten! Let op met deze winkel aub! Of je moet er zeker van zijn dat wat je besteld het waard is...

Een product en past perfect

Correct en snel gelevrd

Ik ben tevreden met het geleverde.

Juiste artikel en snel geleverd

Super snel geregeld

Ga vaker bestellen !!!!!!

Zeer snelle levering

Zoekende naar een mooie licht blauwe pak voor mijn zoon die hij aan kan trekken op de mooiste dag van mijn leven ( bruiloft ) kwam ik deze tegen ik dacht ik probeer het gewoon in de avond uren! Niet veel later kwam de verzendbewijs en een leverrings update dat hij de volgende dag al geleverd werdt bleef in een afwachtende houding zo snel dat kan toch ook weer niet? .. maar ja hoor hij kwam ook echt al de volgende dag binnen #maatisgoedmooiekleurzeertevreden# 100%

Ziet er goed uit in zijn geheel ,maar wel erg gekreukeld .zou wat beter opgevouwen kunnen worden .leuk pak voor dit geld

Uitstekend!

Snelle levering en maat precies goed!

Leuke kleding, supersnelle levering

Echt een aanrader, veel keuze aan kleding en accessoires. Supersnelle levereving. Van mij een dikke pluim

De rok was 1 maat, maar is te klein voor mij en heb een medium.

Slecht

Verkeerde artikel toegestuurd gekregen en de link om het te retourneren werkt niet. Echt slecht

Goeie winkel

Heb een kostuum besteld, goeie prijs, kwam een dag later aan, geen problemen gehad

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW