Leuk en goede kwaliteit

Leuk jasje besteld. Ziet er kwalitatief goed uit. Verzending ging ook snel en netjes.

Erg goed!

Snelle levering.

Ik heb mijn bezorging in maastricht laten bezorgen en het was er binnen een dag!

Ik koop hier weer

Ik had het niet verwacht, maar ik bestelde op de donderdag voor carnaval nog een outfit en deze werd op vrijdag ook nog geleverd. Alaaf! En natuurlijk de prijzen zijn prima, de keuze is reuze!

Een supersnelle levering, helemaal top!!

Het bestellen gaat met gemak en daarna volgt een supersnelle levering. Top bedrijf! Groetjes Monique

Heel snelle levering dus top!! Heel blij mee

Snelle levering goeie kwaliteit

Snelle levering goeie kwaliteit goed bedrijf

goede en snelle service

voor de eerste keer hier iets gekocht. Duidelijke website en de volgende dag al binnen. Helemaal top.

Uitstekende service

Zoals beloofd de volgende dag in huis dus op de val reep nog een carnavals outfit kunnen scoren

tevreden

goede service en snelle levering

Ik weet wel feestwinkel xl veel keus en super snel!

Snelle service fijn voor iemand zoals ik die altijd op het laatste moment nog iets nieuws wil hebben .

Veel aanbod, snelle levering en goede service!

Super veel keuze en alles wordt snel geleverd. Makkelijk retouren tegen een kleine vergoeding. Dat is wel fijn, want de maatvoering van alle pakjes is niet al te consequent haha.

Top bedrijf

Besteld en de volgende dag al in huis, had van te voren bij een andere winkel besteld maar na een week nog steeds niks binnen. Dus bestel zeker vaker bij jullie.

Top en super snel!

Het was hopen dat het op tijd zou zijn, maar perfect geregeld en binnen een dag in huis! Aanrader

Heel tevreden

Snelle levering. Pakje ziet er precies zo uit als op de foto en past precies. Heel tevreden!

Super service

Mooie jasjes besteld voor carnaval. Volgende dag al in huis. Mooie kwaliteit

Uitstekend!!!!

Super snelle levering waar je van op aan kunt! Even last minute iets bestellen? De volgende dag wordt het netjes met DHL bezorgd.

Prettige website. Snelle levering van producten. Alles is exact zoals het beschreven staat. Bij elkaar een betrouwbare verkoper!

super snelle levering

super snelle levering en product zoals omschreven

Snelle correcte levering

Levering binnen een dag! Netjes verpakt en een snelle levering. Duidelijk op de hoogte gehouden van de status van de bestelde goederen via de mail. Zeker een aanrader!

Duidelijke website, snelle levering!

Duidelijke website, ruim assortiment, goede communicatie en snelle levering!

Super service!

Jeetje zelfs om 00.23 uuur besteld en de volgende dag in huis! Product volgens foto’s!

Zeer goede service

Ik vind dat ze zeer goede service bieden en dat de producten in goede prijs/kwaliteit verhouding zijn.

Hele snelle levering en prima product! Tevreden!

Goede service en mooi pak

Goede service en mooi pak.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW