Prettig besteladres

De bestelling was netjes op tijd in het vooraf aangegeven tijdvak, ik ben blij dat ik bij jullie besteld heb. Het is een fijn kostuum, precies de goeie maat en van goede kwaliteit.

Een uitzonderlijk slechte ervaring

Een pak besteld die volgens de maattabellen M/XL moet zijn. Specifiek in de omschrijving vermeld dat ik normaal een L draag dus als hij te klein valt, ze een grotere op moeten sturen. En wat krijg ik opgestuurd? Een M...

Heel snel!

Super goed

Het is correct verstuurd

Het is correct gestuurd

Snel in huis!

Snel in huis en je krijgt wat je besteld! (Foto's kunnen bij andere webshops mooi zijn maar als je het binnen krijgt ziet het er niet uit, dat is hier gelukkig niet het geval!) Blij met mijn aankopen!

perfect

Netjes aangekondigd en op juiste adres en tijdstip bezorgd, kostuum past prima

Levering super snel

Binnen afgesproken tijd geleverd

Binnen afgesproken tijd geleverd, zelf met de carnavals drukte

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Onze meiden wilden heel graag een echte prinses-papa. In alle hectiek van gezin en eigen bedrijf geen tijd gehad om een winkel op te zoeken. Door de handige maattabel en snelle levering hebben ze dit jaar hun Prinses-Papa!

Snel geleverd, goed verpakt.

Duidelijke productomschrijving met goede maattabellen. Een van de goedkopere verkopers. Bestelling snel geleverd en goed verpakt.

een eerste bestelling: GOED

de levering is vlot. precies zoals ze het beschreven. Kleding klopt. maten kloppen. Kleinkinderen blij.

Snelle levering en goede communicatie rondom levering. Goede informatie over maten in de maattabel

Lekker snel

Maten kloppen, kwaliteit is goed en snel bezorgd.

Snelle levering en kostuum voldoet

Wat ik fijn vind, is dat ik mijn kostuum snel geleverd is. Daarnaast voldoet het kostuum aan mijn verwachtingen.

Bestellen en het is snel binnen.

Snelle levering, Costume maat kwam niet helemaal overeen met echte maat. Maar kon maar echt net aan gelukkig .

Super snel geleverd, prima kwaliteit

Mijn pakketje had ik in de avond gekocht en hij was er de volgende dag al voordat het middag was, echt geweldige levering.

Goede ux, perfect bestellingsproces, stipt en perfecte communicatie.

Snelheid

Een gedachte kan haast niet sneller werkelijkheid worden.

U bestelt, Feestwinkel XL snelt

Vrijdagavond vijf prachtige "kaartenjasjes" bestelt, de volgende morgen al bezorgd!!. We waren een beetje huiverig om in de drukke carnavalstijd te lezen dat als je vóór 23.45 uur bestelt, het de volgende dag nog bezorgd zou worden. Dat hebben ze méér dan waargemaakt! Keurig verpakt en een prima kwaliteit-prijsverhouding. Super knappe prestatie!

Goede sevice snelke levering

Goed product. Snelle levering goede service. Netjes verpakt.

Heel erg goed

Snelle levering product precies zoals het plaatje

Handig dat de matentabel bij het product te vinden is en er bij het product een duidelijke specificatie bij staat. . Ook handig dat je ziet dat het product op voorraad is , dus geen verassing achteraf met lange levertijd. Het product was netjes verpakt en is geleverd zoals beloofd op de website. Toppie!

eenvoudig en goed

eenvoudig en goed . ook de levering ging super.

Outfit exact zoals verwacht

Last minute wilde mijn oudste zoon toch nog een ander carnavalspak! De volgende dag was het al in huis en helemaal naar tevredenheid. Snelle levering, prijs en kwaliteit prima!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW