Slecht kwaliteit 1 pak niet eens uur aan gelijk een gat

Me dochter had de pak niet eens een uur aan heel dun stof slecht kwaliteit!!!

Snel en op tijd geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Top ! En een snelle levering !

Savonds besteld en de volgende dag smiddags was het al afgeleverd. Echt een goede en snelle service

Topservice!

Ik was in nood om een carnavalspak te vinden. Heb op deze site besteld en het pakketje kwam snel binnen en was van een goede kwaliteit.

Prima pak

Na bestelling 2 dagen later in huis dus zeer correct top

Super snelle levering en goede kwaliteit!

Last minute toch besloten om te gaan carnavallen. FeestwinkelXL bezorgde na 1 dag al mijn kostuum. De prijs/kwaliteit is top! Ik bestel zeker nog een keer

Prachtige jurk voor deze prijs, mooie kleuren

Prima kwaliteit en snelle levering

Prima kwaliteit en snelle levering

Snelle service, slechte kwaliteit

Service snel. Maar erg duur in verhouding met de kwaliteit

Fijne klantenservice

Snel contact en goede oplossingen. Snelle verzending ook

Keurig afgeleverd en snel!

Het is een prachtig pak, ben er reuze blij mee. Een hele snelle en correcte aflevering! Top!

Supersnelle levering. ‘S avonds 23.15 besteld, dag erna 11.00 uur ontvangen. Alles goed verpakt geleverd. Aanrader!

Super snel geleverd

Ik had vrijdag avond besteld en het was zatersag ochtend al gebracht dit is zelfs bij bol.com vaak niet het geval als het de volgende dag al in huis zou moeten zijn. Dus echt een super ervaring

Top!!!!!

3 pakken besteld voor carnaval, binnen een dag in huis. Pakken zijn van goed kwaliteit Al met al een goede ervaring

Makkelijke en gebruiksvriendelijke site. Kon snel mijn product vinden en bestellen en tevens ook nog eens snel in huis.

Kleding prima, levering keurig op tijd

Jaren60 kleding besteld en snel gekregen.

Snel en goede prijs kwaliteit verhouding

Erg leuke en betaalbare kleding, goede pasvorm en duidelijke maat label

Geweldig!

Enige webshop die in de carnavalsweek ook echt de dag erna bezorgde. Hoedje wat ik heb gekocht is geniaal!

Pakket kwam precies op tijd, in perfecte staat.

Pakket met 2 carnaval-outfits werd keurig op tijd geleverd. (zaterdag avond besteld, dinsdag overdag in huis). Pakket was netjes verpakt met hoezen om de pakken zodat ze onderweg niet beschadigd/vies zouden worden. Volgend jaar (of eerder bij verkleedfeest) ga ik zeker weer hier kijken en waarschijnlijk wat bestellen.

Super snelle levering

Ik had zaterdag laat in de nacht besteld en dinsdag al ontvangen. Ook was de order in een zak verpakt en niet in een onnodig grote doos.

Super en op tijd geleverd.

Leuke spullen.

Snelle en goede service

Duidelijke en makkelijke site, snelle bezorging

Prima service. Binnen 2 dagen binnen :) Mijn dochter is erg blij met haar FBI pakje voor carnaval. :)

Super snelle levering

Alles was goed, maat van de outfit is normaal. Kwaliteit is goed.

Pakje met mijn carnavalsjurk was op tijd aangekomen.

Is echt een hele mooie jurk die ik gekocht heb.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW