Snel, correct en Feestelijk geleverd

Gemakkelijk te bestellen, snelle correcte levering. Retour sturen was een fluitje van 'n cent. Afwerking retour PERFECT.

Razend snel feestplezier

Supersnel, prijs/kwaliteit top, pasvorm perfect!

Goede en snelle service

Goede ervaring en zelf snelle reactie op vraag aan de klantenservice, deze winkel raad ik echt aan!

Goede en snelle service

Ik had een bestelling gedaan maar had het verkeerde artikel ontvangen Ik heb hiervoor gemaild en kreeg snel reactie, daarnaast kreeg ik de retourzending gratis.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd, duidelijke productbeschrijving

Snelle levering en goede kwaliteit

Een heel leuk jurkje voor carnaval gekocht, goede kwaliteit!

Is snel thuis bezorgd en niet heel duur

Goed product

Juiste pasvorm en prima kwaliteit

Super goed

Makkelijk bestellen, snelle levering

Perfecte bezorging, komen afspraak na

Om 21.30 u besteld, de ochtend erna lag het pakketje in de bus! Chapeau

Juiste pakje

Pakje was precies zoals verwacht en zit uitstekend

Geen zin maar een woord;TOP

Duidelijke site supersnelle levering...alweeraar een woord;TOP!!

Goed en snel geleverd

Product doet volledig aan mijn verwachting.

Duidelijke site

Producten zijn goed te vinden, redelijke prijzen, snel geleverd. Erg tevreden.

Product en levering helemaal in orde

Top service!

Zondags besteld, zou 2 dagen levering zijn. Was de dag erop al binnen! Dus nog sneller dan verwacht! Product precies zoals het moest zijn dus super blij met de service !

Breed assortiment en super snelle levering. Zeker een aanrader!

Goede service!

Een deel van mijn pakketje was na betaling toch niet meer leverbaar. Dit was flink balen maar ik kreeg meteen een mailtje hoe ze dit op konden lossen en wat we met de rest van de bestelling wilden. Ik heb een andere maat pak besteld en alles is netjes maar hierdoor helaas wel 3 dagen later bezorgd.

goede service

In eerste instantie ging de bestelling niet helemaal goed met betaling via iDeal, dit lag aan mijn telefoon. Toen het bedrag overgemaakt en helaas was het betreffende pak niet meer op voorraad. Zeer snel mijn geld retour gekregen, en de resterende artikelen geleverd gekregen. Al met al een zeer goede service

Goed product, goed verpakt en snel geleverd

Goed product, goed verpakt en snel geleverd

In een woord super!!!

Super snelle levering, hele vriendelijke klantenservice! Ik ben tevreden en zal er in de toekomst ook mijn bestellingen blijven plaatsen! Aanrader!

Niet goed.

Twee items besteld en betaald en maar 1 stuks gekregen. Erg jammer zeg maar.

Zeer mooi pakje

Super snel

Nadat er de site hadden gevonden was de keuze reuze maar gauw wisten we wat we voor de kids moesten bestellen. Ondanks deze drukke tijd van carnaval een super snelle levering en alles compleet. Super blij mee

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW