Snelle levering!

Toen ik besteld had, had ik de volgende dag mijn bestelling in huis. Per mail werd ik goed op de hoogte gehouden. Dus dik tevreden!

Ik heb een hele goeie ervaring!

Ik had hier nog nooit besteld, maar ben zeer tevreden. Het carnavalspakje was binnen 24 uur bezorgd en in heel netjes verpakt (in een kledinghoes). Alle accesoires ook aanwezig, met een mooi kortingsbedrag.

Ik heb het pakket besteld en 2 dagen later is het al thuis bezorgd. Netjes ingepakt en geleverd zoals ik gewend ben van eerdere bestellingen

Bestelling geplaatst en eerstvolgende mogelijkheid was mijn bestelling binnen.

Duidelijke info van de verkoper

Het besteltraject is goed en duidelijk verlopen, waarna de levering ook goed is verlopen.

niets op aan te merken!

snel en eenvoudig besteld en zeer snel op kunnen halen op het afhaalpunt!

Goede en makkelijke manier om feestartikelen te kopeen

Snelle levering, goede kwaliteit

Bestellingen worden snel in behandeling genomen en verzonden. Mooie overzichtelijke website. Ook voor plus-size genoeg leuke keuzes. Als artikelen niet direct uit voorraad leverbaar zijn wordt dit goed aangegeven wanneer wel verwacht. Bestelling komt goed stevig verpakt. Via mail wordt status bestelling goed doorgegeven. Absolute aanrader voor een topfeest

Netjes op tijd duidelijkheid waar je pakketje is.

Redelijk tevreden

Ik had een pak besteld maat xxl maar valt veel kleiner broek is helaas te klein. Maar geen tijd meer om het om te laten ruilen.

Geweldig, heel snel verzonden en binnen

Hele prettige ervaring. De zelfde avond al een mail gekregen dat ze het al verstuurd hadden en de volgende dag al in huis. Top!

Zeer snelle levering prima service en kwaliteit

Snelle levering prima service en kwaliteit

Perfect!

Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering en kwaliteit/pasvorm voldoen precies aan verwachting. Beter kan haast niet! Tot de volgende keer!!

Ik besteld altijd bij jullie, het is binnen een dag bezorgd. En nog goede kwaliteit ook.

Snelle levering en topkwaliteit

Dag erna was het al binnen. Netjes verpakt en goede kwaliteit kleren

Voor de carnaval een heel leuk jasje besteld. De dag erna lag het al in de brievenbus en ik ben er ontzettend blij mee. Past perfect en is precies zoals op de foto. Heel fijne service en goede kwaliteit. Ik bestel hier vaker.

Mooie en snelle verzending

Mooi kostuums

Snelle levering en goede service

Snelle levering en goede service

Super snelle levering

Pakketje werd de volgende dag netjes verpakt geleverd! Top service!

Snelle verzending, jammer dat retourneren geld kost

Het bestelde product valt erg groot uit waardoor het niet past. Terugsturen/omruilen voor een maat kleiner kost geld. Jammer dat jullie deze service niet gratis aanbieden.

Goede snelle service en communicatie

Pak besteld en gelijk een email van de bestelling en binnen een dag a twee dagen geleverd dus goed geregeld

Mooi pak en maat klopt

Netjes

Een mooie kwaliteit goede lengte Netjes verpakt snel geleverd

Fantastische service

Vlugge levering correcte terugbetaling bij terugzenden en vlugge verwerking

Perfect in orde

Mijn bestelling kwam op de voorspelde datum aan. Het drakenkostuum zat ik een zal en paste daardoor perfect in de pakjesbrievenbus. De maat was ook perfect Mijn zoontje was enorm blij met zijn geschenk.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW