Mooi pak, snelle levering

Super snelle levering!

Wij hebben voor onze zoon een hazenpak voor carnaval besteld. 'S avond besteld en de volgende dag hadden we het al in huis. Onze zoon is er super blij mee.

Deze pakket maken onze avond fantastisch.

Super tevreden over de bestelling. Hierdoor gaan we een leuke avond tegemoet.

Alles prima ontvangen!

Het was prettig dat ik de maten goed had uitgekozen. Alles was mooi compact verpakt en heb de kleding snel en in goede staat ontvangen!!

altijd geslaagd bij Feestwinkel XL

Snelle service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor ieder wat wils! Ik heb nu meerdere malen wat besteld, ben erg tevreden!

Supersnel!

Echt geweldige service, besteld en dag later al geleverd! Heel fijn!

Netjes geleverd.

Materiaal is 'te' chinees. Verder conform aankoopverwachting.

Goede service!

Snelle levering! Helaas ontbrak er een (niet essentieel) onderdeel. Maar de klantenservice reageerde snel en heeft het super opgelost!

Snelle levering, mooie prijs.

Niet eerder besteld dus altijd benieuwd hoe service zal zijn. Snel geleverd tegen mooie prijs en product kwam overeen met afbeeldingen.

Goed bezig, doe zo verder !

Goed bezig, doe zo verder !

hele positieve ervaring

Vrijdags om half 5 de bestelling geplaatst en zaterdags om half 2 afgeleverd. Zeer tevreden

Superservice

Voor een themafeest en voor de Carnaval 3 pakken besteld. Netjes volgens de beloofde levertijd geleverd. Helaas was de onderste naad los, na contact met de klantenservice is dit netjes opgelost. Helemaal tevreden!

Netjes en op tijd geleverd

Netjes en correct.

heel snel geleverd alleen niet juiste maat besteld.

Prima artikel en vlug geleverd.

Snelle en complete levering

Duidelijke foto's op de pagina en het product voldoend aan de verwachting. Verder ben ik zeer tevreden met de snelle levering!

Het het is echt een geweldig mooi jasje,past perfect en prijs kwaliteit ook geweldig.

Alles in orde

Niks aan de hand

Snel binnen en goede kwaliteit beter dan mijn Verwachtingen

Niet binnen 1 dag geleverd zoals aangegeven maar wel een goede communicatie over de levering. Mooi product!

In een woord geweldig!!

Nette levering in een goede verpakking.

Possitieve ervaring

Artikel kwam heel snel aan. 1tje was beschadigd en is zonder probleem vervangen. Heel tevreden!!

goede kwaliteit kleding, verzending duurde wat langer

De kleding die ik besteld heb is van goede kwaliteit. de verzending heeft echter wat langer geduurd. gelukkig was alles nogsteeds ruim op tijd binnen

Goed ontvangen..netjes verpakt

Perfect wat ik wou

Snelle levering. Is net zo mooi als op de foto

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW