Goede service en goed geholpen! In 1 woord super!

Prima en snelle verzending

Wij hebben met 10 meiden een carnvalspakje besteld en iedereen van elke lengte en omvang past de zelfde maat. Dus qua matentabel klopte het niet helemaal maar we zijn allemaal wel blij met het pakje!

Snelle levering en was netjes afgegeven, overal top!

De levering was snel en het artikel was wat ik ervan verwacht had.

Snelle levering ,ook retour snel geregeld. Helemaal mee eens dat ik retour zelf betaal.

Prima levering, snel, product minder

Snelle levering. Niet echt blij met bodysuit. Zeer dunne doorschijnende stof. Kwaliteit komt niet overeen met prijs.

Geweldige ervaring!

Nadat ik tot 2 maal toe de verkeerde maat had besteld konden deze artikelen op een zeer makkelijke manier terug gestuurd worden. Had ook vrijwel direct mijn geld weer terug gestort gekregen. Ook de website is zeer klantvriendelijk en makkelijk in gebruik! Top feestwinkelXl!! Ga zo door!!

Goede website,makkelijk bestellen,goede communicatie over bezorgtijd en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Iets retour gestuurd een week geleden nog mijn geld niet terug

Snel, zoals op foto en prima kwaliteit!

Snelle bezorging

Ik had last minute feestkleding nodig. Netjes de volgende dag bezorgd.

Geweldig!!

Super kwaliteit pak, en mooi snel geleverd. Zou dit zeker aanraden!!

No nonsens site

Duidelijke en overzichtelijke site met duidelijke uitleg over de afhandeling en eventueel retourneren. Snelle nette levering. Bestel er zeker vaker.

Super grappig pakje voor mijn zoontje bij jullie gekocht. De dag erna had ik het al in huis! Helemaal top!

Mooie rok was snel binnen

Leuk pakje goede bezorging

En nog een aardige kwaliteit ook

Goed omschreven producten

Alles wat je hebt besteld staat goed de maatvouring bij geschiedenis en dat is hardstikkr fijn daarom krijg je dit cijfer

Snel en prima

Product zoals omschreven met duidelijke fotos. Snel geleverd op afgesproken dag.

goede service en snelle levering

leuke website, een goede communicatie en een correcte afhandeling

Product zoals verwacht, helemaal goed

Snel geleverd, goede kwaliteit engineer service!

Duidelijke site Goede communicatie Correcte afhandeling

Prijs kwaliteit zeer goed

Snelle levering Handige website met zeer ruime keuze Leuke prijzen en tevreden over de kwaliteit

Mooi

Mooi