De rokken zijn fantastisch

Divers en snel

Voor een feestje zocht ik een jaren 80 outfit. Veel keus, snel geleverd en naar tevredenheid. De stof van de outfit was iets minder prettig. Ook had ik graag de mogelijkheid gehad meer accessoires mee te bestellen.

Helemaal goed

Goeie service

Prima pak voor het feest Omruilservice ook prima

Prima product en zeer snelle levering

‘Savonds besteld en de dag erna had ik het al binnen .

De service was snel! Jammer dat ik het product moest Retouren, maar het retourneer bedrag was gelukkig goedkoper dan op andere websites. Ook was het snel verwerkt waardoor ik m’n geld zo snel mogelijk terug heb gekregen! Dat nog in het drukke carnavalsseizoen

Snelle levering kleding zoals omschreven

Snel geleverd en je krijgt dat wat je ook denkt te kopen. Niks te klagen gewoon een goede webwinkel

Super snelle levering

Service boven verwachting. s Avonds besteld en de volgende dag al binnen. Kwaliteit boven verwachting zelfs.

Super ervaring

Ik bestelde hem en de dag later gelijk in huis dat is bijna nergens meer dus echt helemaal blij mee

goed en snel

goed verpakt snel levering en hoop leuze in de webshop

Vandaag besteld en idd morgen in huis.

Zeer snelle levering

Mijn pakketje kwam de volgende dag al om 14:00 aan na mijn bestelling. Een gelukje want mijn feest was die avond al. Zeker een snelle levering waar je op kan rekenen!

Snelle levering en goede service Kwaliteit is goed en de maten in de matentabel helpt goed bij de juiste maat. Echt een aanrader

Hele snelle bezorging , leuke artikelen

Veel keus aan leuke feest/verkleedkleding . Hele snelle bezorging . Maatvorming van Arabian princes niet perfect: lijfje ok echter broek valt te groot .

Kleren passen prima, kwaliteit ziet er ook prima uit, op naar carnaval 2023

Snelle levering en netjes verpakt.

Er werd duidelijk aangegeven wanneer ik het pakket kon verwachten. Alles was netjes per stuk verpakt.

Netjes op tijd bezorgd

Nette bezorging Kleding is precies zoals afgebeeld stond op de website

Snel geleverd!

Duidelijke website en Snel geleverd . Had alleen het pak van iets dikkere stof verwacht.

Supersnelle levering

Het pakje arriveerde zelfs eerder dan in de mail aangegeven was.

Snelle en goede service!

Het bestellen gaat zeer makkelijk, de bestelling is ook snel en goed verpakt bezorgd!

Top, snelle levering, precies zoals omschreven.

Fijne webshop. Eenvoudig te bestellen, snelle reactie en levering en prijs/kwaliteit is prima. Echt aantebevelen! Top!

Ik ben tevreden over levering en het product.

Goed product en niet duur en snel geleverd bij Feestwinkel xl op internet.

Mooi pak en vlug geleverd

Tevreden van de service en ik zal jullie diensten zeker nog eens gebruiken

Alles was goed ingepakt en de levering was heel snel

Zeer vriendelijke benadering en snel levering.

Ik heb een middeleeuws kostuum voor mijn man en een japon voor mijzelf gekocht. Helaas met tussenpose ,zodat ik voor allebei de verzendkosten moest betalen. . Tijdens mijn telefoontje werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan, helaas kon men mij niet helpen, begrijpelijk… eigen schuld. Bij een volgend feest kom ik graag weer in deze winkel neuzen…wanend in de middeleeuwen! Groet Lida Voogel

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW