Vlug en vlot kunnenbestellen alsmede dat het eerder geleverd werd dan aangegeven top geregeld

Uitstekende service

Snelle service en een mooi afgeleverd pakketje. Niks op aan te merken. Ik zou er zeker nog bestellen.

Super snel en goede kwaliteit

De pakjes die ik besteld had waren de volgende al binnen, terwijl de grotere maten eigenlijk pas later bezorgd konden worden. Pakje is van goede kwaliteit en redelijk losse stof, dus valt zeker niet te klein en heeft redelijk stretcht. Handig voor als je er bijvoorbeeld nog een trui onder wilt oid. Geeft wel glitters af aan de kleding die je er onder draagt.

Snel geleverd en kwalitatief goed product

S Avonds besteld, volgende dag al in huis. Keurig verpakt en ook de kwaliteit die je mag verwachten. Dus prima.

Gewoonweg prima!

Geen poespas, snelle levering, prima kwaliteit en goede prijs! Hoef dan toch niet meer te zeggen?

Super snelle levering en goede kwaliteit

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. De kwaliteit is erg goed en de outfit ziet er precies zo uit als op de foto. Heel blij mee!

Super service en snel bezorgd !

Erg netjes en mega snelle levering van het carnavalspak! Top!

Supersnel geleverd!

Als je snel iets nodig hebt, hjer bestellen! Binnen 24 uur in huis.

Super verzending

De verzending was echt heel snel en zoals de site aangaf vandaag besteld morgen in huis. Klopt helemaal had het donderdagavond laat nog besteld en ik kon het de volgende dag gelijk ophalen bij het afhaal punt.

Super snel

Snel geleverd, de volgende dag al! Omruilen is geen probleem, binnen een paar dagen netjes bericht dat het geld wordt terug gestort.

Snel binnen & nog betere kwaliteit dan ik had verwacht

Snel binnen & nog betere kwaliteit dan ik had verwacht

Goede en snelle service

Makkelijk besteld en de volgende dag al in huis. Top!

Prima Winkel

Duidelijke site, snel verzonden, en retour ook snel verwerkt en terugbetaald. Prima winkel.

Leuke outfit besteld wat snel thuis was

Ik heb leuke foute Apres ski kleding bij deze winkel besteld. Het was voldoende op voorraad en een dag later al in huis.

Goed ontvangen en alles gaat perfect

Tevreden over artikelen

Tevreden over de artikelen, snelle verzending

Leuk

Leuke jas. Een maat groter bestellen is wel een aanrader als je er een trui onder hebt.

Ruime keuze en snelle levering

Leuke keuze aan feestkleding

Leuke pakken

Snelle en goede service

goede kwaliteit, mooie pakken

Supersnel en overduidelijke website

Super gemakkelijke en overzichtelijke website. Binnen een paar minuten was alles geregeld en de volgende dag al in huis!

geweldig

super snelle levering

Snelle levering. Retour ook makkelijk en snel verwerkt.

Goede service en snelle levering

Antwoorden snel en duidelijk op mail en snelle levering.

Erg fijn

Op de site is veel keuze uit verschillende leuke verkleedkleding. Ook een fijne keuze qua prijs. De verzending is erg snel en de kleding ziet er leuk uit! 3 blije kinderen!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW