Goede en snelle levering.

Na het artikel te hebben besteld zeer snelle afhandeling binnen 24 uur geleverd en netjes verpakt

Super snelle levering, ruime keuze

Ruime keuze, snelle levering ziet er uit zoals omschreven

Zeer vriendelijke en snelle service bij contact en levering:)

Na via de mail een vraag te hebben gesteld over een bepaald product en daar heel snel een duidelijk en vriendelijke reactie op te hebben gekregen, was het bestellen op de site verder een fluitje van een cent - een bestelling die ook nog eens heel snel en netjes ingepakt werd afgeleverd volgens de afgesproken tijdsindicatie en via diverse communicatiemails te volgen was:).

De bestelling was binnen paar dagen al binnen. Pakketje was mooi ingepakt met alle inbegrepen producten. Alle producten zagen er uit net als op de foto.

Bestelling goed verwerkt en snel geleverd. Helaas was het bestelde stuk maar kwamen we hier later pas achter toen we de verpakking hadden verwijderd.

Goede afhandeling van de aankoop en retour zending

Groots assortiment en fijne afhandeling van aankoop en retour

Er werd snel op mijn vraag gereageerd en mijn pakketje is snel en correct afgeleverd. Niks aan toe te voegen . Super dankje wel

Vrij Goed

Snelle service, maar er was een deel van mijn poncho verkleurt

Snel en efficiënt

De bestelling kwam goed aan en was snel geleverd. Ik was wel een beetje teleurgesteld in het product sinds sommige onderdelen op de foto niet geincludeerd waren. Opletten als je hier besteld maar de winkel is prima

Vlotte levering.

Kwaliteit van het product is wat je kan verwachten van verkleedkledij. Niets aan te merken op de kwaliteit van de service. Het product werd vlot & intact geleverd zoals afgesproken.

Perfect pas maat snel verzonden en mooie kwaliteit stof mijn disco pak zat als gegoten

Super goede service!

Super goede service!

De kleren zijn zeer mooi maar vallen wat groot uit.

Zeer leuke winkel met mooie kleren. Snelle levering enkel spijtig dat je extra moet opleggen voor te retourneren.

Comfortabel kleed

Snelle levering en perfect van maat. Het kleed is aangenaam om te dragen en om mee te dansen. Kortom: een aanrader.

Feestelijk

Een mooi, compleet, goed passend en kwalitatief goed carnavalskostuum. Veel complimenten over gekregen!

Op tijd

Alles volgens afspraak

Snel!

Snel en compleet geleverd!

Super!!

Erg snel geleverd!! Netjes verpakt. Ook handig dat je de maten kunt opmeten voor tot welke maat het pak gaat en het klopte precies.

Topproducten voor een hele mooie prijs!

Ik heb een carnavalsjurk, pruik en handschoenen gekocht. Supersnel geleverd. Goede maat, uitstekende kwaliteit. Superblij mee!

TOPPIE

Xx

Snel geleverd, precies volgens foto goed verpakt

Top pakje ,website is goed toegankelijk, bestelling was supersnel binnen

Top pakje Website is goed toegankelijk Bestelling was supersnel binnen

Vlot, vlotter en vlotst!

Bestelling doorgegeven op een vrijdag om 20u en op zaterdag reeds geleverd om 10u30... Super!!! Laat het feestje dankzij jullie nu maar beginnen... Perfecte service!

Snelle levering goede kwaliteit

Ik was verrast door de kwaliteit en pasvorm van de feestkleding. Sta ik weer top gekleed op het feestje!

Heel tevreden

Hebben al keer eerder op bestelt vond ik ook goed toen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW