Supersnelle correcte levering

Makkelijk om de wabschop uit te zoeken. zeer heldere navigatie en super snel correct geleverd.

Supersnel bezorgd, past precies en ziet er top uit!

Past precies!

Snelle levering. De maten waren goed. Ziet er goed uit !!

Overzichtelijke website, goede zoek functie, uitgebreid aanbod & snelle levering!

Makkelijk te bestellen, goed en snel geleverd!

Makkelijke website om te bestellen en product werd netjes en snel geleverd. Vanaf website tot levering wordt je goed en volledig geïnformeerd over de status van deze bestelling.

Veel keus, goed spul, niet te duur, maar wel snel!

Even een grappige outfit nodig, je vindt het bij de feestwinkel.nl: Veel keus, goed spul, niet te duur, en ook nog snel!

Supersnel geleverd

De diverse bestelde feestartikelen voor een verkleedfeestje voldeden volledig aan de verwachting en hadden we supersnel in huis. ‘s Avonds om 23:30 uur besteld en de volgende ochtend om 11 uur bezorgd.

Makkelijke bestel en betaalprocedure. sAvonds besteld, volgende dag in huis!

Supersnel geleverd!

Onze bestelling was binnen 24 uur in huis. Netjes verpakt. De pasvorm was ook zoals op de side omschreven.

Goede kwaliteit en geleverd op afgesproken datum.

De maten kloppen niet

De opgegeven confectie maten, kloppen niet in werkelijkheid.

Goed en snelle levering

Voor carnaval roze tutu's besteld. Deze werden snel en netjes geleverd. Daarnaast bleek elke tutu keurig op een hanger te zitten!

Prima prijs kwaliteit verhouding, snel verzonden

Prima prijs kwaliteit verhouding, snel verzonden

Snel geleverd, leuke outfit

Snel geleverd, duidelijk website en leuke outfit.

prima prijs kwaliteits verhouding

mooi pak voor een mooie prijs

Perfect!

Levering binnen de gestelde tijd, razend snel!

Super snelle levering

Super snelle levering Mooi pak

Netjes verpakt en snel bezorgd

Helaas was het jurkje te groot en vond ik de stof niet fijn. Heel statisch en dat plakt tegen benen. Brrr Dus heb ik het pakketje teruggestuurd. Ik vind het overigens jammer dat je voor je retour ook weer 3,95 betaald, terwijl je ook verzendkosten betaald.

Keurig op tijd en het ziet er nog mooi uit ook

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle levering

Super snel en heel klantvriendelijk

Een aanrader! Ze hebben heel veel zijn vliegensvlug en hebben ook nog een hele makkelijk return policy als het toch niet is wat je zoekt.

veel keuze en goede service

Het pakje werd geleverd binnen de 24 uur. Perfect.

Mooie kleding en goede kwaliteit

Kleding ziet er keurig uit en kwaliteit is ook goed. De bestelling was ook zeer snel geleverd. Dit heeft een positieve indruk achtergelaten. We komen zeker nog eens terug.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW