Uitmuntend

Snelle levering ,goed kwaliteit.

service geleverd naar verwachting

goede ervaring als eerste keer gebruiker

Topervaring voor mijn bestelling

De website was zeer overzichtelijk, ik vond snel wat ik zocht (een kerstjurkje). Ik had dit redelijk laat besteld dus hoopte op een spoedige levering. Dit was zeker het geval! De volgende dag was mijn pakketje al binnen. Daardoor kon ik mijn jurkje nog op mijn ‘kerstfeestje’ dragen. Ik ben zeer tevreden met de service! Zeker een aanrader!

Waanzinnig leuk aanbod!

Ik was al kei lang op zoek nr de perfecte foute kersttrui. Bij feestwinkelXL.nl had ik meteen n leuk exemplaar te pakken. Bovendien kon ik hem snel aandoen want de levering ging ook heel vlot. Bedankt FeestwinkelXL.nl voor jullie goede service!

Super top!

Ik was te laat met een kerst outfit te zoeken voor mijn gevoel, ik hoopte dat mijn pakketje nog voor kerst zou aankopen want ik wou het heel graag. Maar de verzending ging super snel! Hebben ze goed aangewerkt! mag ook wel eens gezegd worden. Product met pakbon zat erbij. Track en trace was ook top, en via de mail liet feestwinkelxl ook weten hoe het met je bestelde product ging. De kerst elfjes daar hebben het goed gedaan! Bedankt!

Op tijd, perfect geleverd

Makkelijke website en snelle levering!

Netjes volgens afspraak

Net pak, kwaliteit is goed Prijs kwaliteit verhouding is ook goed.

Superfijn

Snel, leuk… blij mee

top

goed pak, op tijd geleverd, iedereen blij

Prima service had het heel snel binnen

Een van de beste webshops!

Geweldige webshop met snelle levering (en duidelijke communicatie daarover) en producten waarvan de prijs-kwaliteit verhouding super is. Daarnaast een geweldige klantenservice die goed per e-mail te bereiken is.

Vlotte levering

Tevreden van onze bestelling, vlotte levering en een duidelijke site.

Exact wat ik gevraagd heb en perfect op tijd.

Item is wat ik ervan verwacht had en werd perfect de volgende dag geleverd. Perfecte service!

Superblij

Ik stond op het punt om te vertrekken naar een paarse bal toen ik mijn mooie paarse hemd ontving. Heel snel glad gestreken en alsnog aan wat ik heb gepland (smiley en hartje)

Bestelling perfect verzorgd

Het gekochte voldeed aan alle verwachtingen. Top,

Leuke trui goede kwaliteit en snel ontvangen

De leuke truien zijn van mooie kwaliteit en waren super snel binnen dus mooi op tijd voor de kerstborrel op het werk. Echt top

Top service!!!

Top en sneller verzending!! (Tegenover Confetti shopping BV)

Wat een top service, echte aanrader.

Netjes de dag erna in huis. Zonder poespas.

Snelle levering en bestelde artikelen voldoen aan de verwachting

Bestelde artikelen zeer snel geleverd en voldoen aan de verwachting. Helaas inschattingsfout gemaakt met de maat, dus even nieuwe maat besteld.

Heel mooi hertjeskostuum

Ik heb een hertjeskostuum voor mijn dochter gekocht. Het is heel mooi. Ze draagt het graag en krijgt veel complimenten. Ze is 112cm. De kostuummaat is maat 116. Ze is slank en ze past hem nu precies. Houdt er dus rekening mee dat het kostuum een beetje klein uitvalt. Ik ben tevreden over Feestwinkel.nl. Heel snelle levering.

Snel en goede afhandeling

De bestelling is snel verstuurd en bezorgd. We hadden 3 shirts besteld waarvan 1 echt geweldig isl. De overige 2 hebben we terug gestuurd en de retourzending is bijna nog sneller verwerkt en afgehandeld. Binnen een dag het bedrag voor de retourzending alweer op de rekening.

TOP

goed product en lekker in de buurt

Helemaal TOP

Ben zeer tevreden, volgens afspraak op de juiste datum geleverd. Strijkbout erover ik ben er klaar voor, as donderdag ben ik koningin Gabriella von Dantzig, veel dank groetjes Yvonne

Alles kan fout gaan, het gaat om hoe je het oplost. Dat was in dit geval perfect. Verkeerde levering binnen 24 uur alsnog juist geleverd. Keurig zonder extra kosten. Dame aan de telefoon was uitermate vriendelijk.

Het pakket snel ontvangen, goed verpakt (geen onnodig papier gebruikt) en een goed product ontvangen waarvoor dank!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW