Perfecte maat, snelle levering

De maattabel is perfect. Het aangekochte stuk past goed. De levering was zeer snel. Rond 20.00 besteld, volgende dag geleverd. Hier kom ik zeker terug.

Snel geleverd super!!

Snel geleverd en precies wat ik zocht

Mooie artikelen en snelle levering!

De artikelen heb ik na 17.00u besteld en werden de volgende dag al geleverd, zoals aangegeven. Alles was netjes verpakt en van mooie kwaliteit, aanrader!

Goedkoop

Het kerstkleedje had bollen op de voorkant en de lijm had heel het kleedje dicht geplakt. Ik kon het er af trekken maar je zag het wel. Ook zat het enorm strak voor de maat.

Snelle levering en leuk kostuum

Snelle levering en kostuum valt op maat (34-36/S). De verpakking was wel opengescheurd aan de zijkant maar gelukkig geen schade gevonden op het kostuum zelf. Al met al, positief!

Eve bekijken maar toen lukte het

Prima te doen

Goede en snelle levering

Snelle levering, keurig verpakt. Goed op de hoogte gehouden over de levering en ook nog feestelijk van genoten.

Snelle levering, prima product. Prijs/kwaliteit verhouding helemaal in orde. Service uitstekend.

Betaalbare prijzen, en goede kwaliteit en ook nog is een snelle levering

Ik had verwacht dat het materiaal van het Kerstmanpak veel dunner zou zijn, maar bij binnenkomst bleek het een hele mooie velours! Het pak valt ook mooi op maat! We hebben het pak nu mooi compleet voor gebruik! We zijn meer dan tevreden, want alles is naar wens

zeer goed

het is zeer vlug aangekomen, voor mijn man zijn kerst dit jaar, hij is zot van vliegen, vliegtuigen en alles daar om heen . Het kostuum ziet er prachtig uit, de das en pet , ideaal, ik hoop dat ik er hem mee kan verrassen.

Vlotte verwerking, spoedige levering

Vond gemakkelijk wat ik zocht op de site, er was ook voldoende info over het product. Bestelling verliep vlot en ook de levering was OK

De maten bij het outfit kloppen perfect. Daarnaast is de colbert netjes afgemaakt en is zoals Mondriaan hoort.

Product besteld en de volgende dag al in huis... erg fijn als je snel iets nodig bent.. Oftewel top service!!

Voorpret was al een feest

Met de vele keuzemogelijkheden om ons Roaring twenties kerstdiner 'aan te kleden' was de voorpret al een feest op zich!

feestwinkelxl.be is een feest .

Voor een verjaardagsfeestje waar men verkleed moest zijn hebben wij een flower power kostuum en accessoires besteld voor mijn vrouw en mij,alhoewel er bij sommige artikelen stond dat de levertijd iets langer zou zijn werd alles toch perfect de dag nadien geleverd. TOP!!!!

Makkelijk besteld en heel snel in huis.prima

Super tevreden

Pakketje snel geleverd zoals vermeld in zeer nette staat netjes ingepakt en alles perfect zoals het hoort

FANTASTISCH

Helemaal leuke skipak. Aangeschaft voor het bedrijfsfeest, helemaal blij mee. Halve minpuntje- vrij dun, had iets dikker verwacht.

Snel

Goed en snel geholpen! Binnen een paar dagen alles binnen.

Snel, betrouwbaar en goede kwaliteit

Het was de volgende dag in huis, in hele goede kwaliteit. Echt top!

Gemakkelijk en snel

Eenvoudige website, gemakkelijk bestellen en betalen, snelle efficiënte levering de volgende dag.

Super kwaliteit

Een sonicpak besteld voor m'n kleindochter. Heel snel geleverd,goede kwaliteit, Ik ga zeker meer bestellen bij de feestwinkelXL

Super snelle levering

Zeer snel geleverd !! ‘‘s avonds besteld , de volgende dag in huis. Gewoon geweldig

Makkelijk te vinden artikel. Eenvoudige bestel en betaal provedure Snelle levering. Artikel komt 100% overeen met de foto op de website. Goede kwaliteit en prima pasvorm. Tevreden klant. Gewoon topklasse.

Snelle levering, producten voldeden aan verwachting.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW