Supersnel in huis!

Vrijdag rond 19.00 uur besteld, zaterdagochtend om 10.00 uur in huis! En dat op Texel! Fantastisch

S,avonds besteld , andere dag in huis . Super snel

Super ervaring. Goede prijs/kwaliteit verhouding. En zeeeer snelle levering.

Snelle levering goede kwaliteit

De levering was zoals beloofd en het ninja-pakje is van goede kwaliteit. Daar gaan we veel plezier van hebben met carnaval

Kleur is anders

Kleur is anders dan op de foto (de roze), en de legging is in het echt langer

Prima producht

Prima producht

Prima product, maar stuurt spam

1 keer iets besteld en krijg meerdere uitnodigingen om een review te schrijven. Jammer, maar hier is ie dan.

Goed product, snelle levering

Product was zoals aangegeven, viel zeker niet tegen en de levering snel. Kan het aanraden.

Goed product, snelle levering

Snel gekeverd

Snel gekeverd

Prima webshop die doet wat ze belooft

Voor een feetje een blits jasje aangeschaft. Prima website en uitstekende opvolging.

Prima webshop die doet wat ze belooft

Ruim assortiment en Snelle levering

Gevonden wat we wilden hebben en de volgende dag hadden we het al ontvangen. Super!

Ruim assortiment en Snelle levering

Zeer vlot

Het plaatsen van de bestelling verliep gemakkelijk en de communicatie rond bestelling/levering was zeer betrouwbaar. Ik ben zeker tevreden.

Snelle levering. Broek voor het geld, wel goed. Vind m niet heel mooi afgewerkt. Maar prijs kwaliteit wel redelijk

Perfecte kledij zoals op foto

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW