Snelle levering Super

Super snelle service en voor een redelijke prijs

super snelle levering ,top geregeld

Super snelle levering, zeer tevreden

Super snelle levering, sneller dan was aangegeven

Dit bedrijf doet wat word beloofd!!!

Op vrijdag mijn pakketje besteld en op zaterdag binnen. Topservice, heel blij mee.

Super snelle levering

S avonds besteld s morgens in huis. Super levering

Helemaal top en lekker snel bezorgd!

2 broeken besteld die heel snel kwamen. 1 was te groot, snel een nieuwe besteld en de volgende dag was hij er. Helemaal super. Op tijd gekomen voor de Toppers!

Toppie

ik had een slaapjurk met muts besteld. het pakket was de andere dag al binnen. het was goed verpakt en het juiste artikel en de goede maat. wat wil je nog meer. Toppie hoor.

Snelle levering! Fijn!

Veel keus en snelle levering. Top.

Supersnelle verzending

Mijn Flower Power-jurkje is top, zit prima en werd supersnel bezorgd, bedankt!

Super tevreden

Kleine bestelling gedaan voor eerste keer en volgende dag al geleverd. Super.

Het is precies wat je verwacht en er gebeurd precies wat staat aangegeven!

Super snelle levering goede kwaliteit

Overzichtelijke website snelle levering goede kwaliteit

Het was goed

Het is snel, alleen jammer dat het pakketje 2 dagen vertraging had, maar toch op tijd binnen

Laat besteld, de volgende dag in huis en service om het af te geven als je het terug brengt in utrecht

Helemaal happy

Alles wat flower power paars is was overal uitverkocht (Toppers). Ik kon hier nog een blouse bestellen die een verwachte levertijd had van 12-11-22. Echter werd de levertijd verzet naar 15-11-22 en daarna weer naar 19-11-22!!!. Het is fijn dat ze daarvan bericht sturen en dat je een aantal keuzeopties krijgt, van wachten tot zelfs de hele bestelling annuleren. Ik maakte de keuze te wachten. En ik kreeg mijn bestelling op 17-11-22 geleverd. Dus ik ben helemaal happy. Top.

G E W E L D I G

Wat een goede service! Vandaag besteld is echt morgen in huis! Kwaliteit is op en top! En zo ook de prijs! Vanavond gaan we los in ons pakje van FEESTWINKEL XL #FEESTWINKEL XL #toppers2022 #Amsterdam #flowerpower

Goede en snelle service

Bestelling snel en eerlijk geplaatst

Snelle levering, zondagavond besteld, dinsdagmiddag al in huis. Pakketje was ook goed verpakt.

's avonds besteld en de volgende middag in huis.

Makkelijke site om te zoeken. Outfitje 's avonds besteld Na het ontvangen van het geld De volgende dag al het pakketje geweld (ig)

Goede kwaliteit en snelle levering.

Super snelle levering

Besteld en volgende dag al in huis. Alles netjes verpakt, dus heel tevreden

Een on line feestje

Bestelling 's avonds besteld en de volgende dag al binnen. Top service. Bestelde artikelen ook precies als beschreven en getoond op de site. Kortom, simpel proces, prima prijs-kwaliteitsverhouding en binnen no time bezorgd. One happy customer. Voor herhaling vatbaar dus. Een feestje :-)

Snel en goed verwerkt. De doos was wel echt te belachelijk groot!

Erg slecht

Artikel kwam binnen en was kapot.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW