Leuke winkel, veel keus, goede prijzen

Veel leuke outfits voor leuke prijzen.

Snel geleverd en super kwaliteit!

De premium stukken zijn van topkwaliteit en tillen je outfit naar een hoger niveau. Dankzij feestwinkel ben ik uitgeroepen tot queen of the party!

Goed! Snelle levering

Ik ben tevreden over mijn ervaring feestwinkelXL. De levering was snel. Ik ben tevreden over mijn producten, ze voldoen aan mijn verwachtingen.

Waarheidsgetrouwe site. Producten die je krijgt zijn zoals beschreven. Maat is perfect. Perfecte service.

Geen probleem mee gehad

Toen ik aan het bestellen was, waren voor de producten die ik uitgekozen had alleen de grotere maten snel beschikbaar wat ik wel jammer vondt. Verder 0 problemen gehad en was de kleding met 1 dag bij mij thuis!

Snel bezorgd

Heel blij dat mijn last minute bestelling zo snel (zoals aangeven) bezorgd is en er geen vertraging was.

top

Precies zoals het plaatje

Snelle service, prima spullen.

Snelle levering en bij een vriendin een super service

Goed!

Snelle levering en goede producten.

Goede omschrijving van de kleding en de kleding ziet er ook zo uit als op de foto. Goede kwaliteit wat ook omschreven staat op de site en natuurlijk ook een goede prijs. Als je iets leuks zoekt voor een themafeest of carnaval zou ik eens op de site kijken van feestwinkelxl.nl

Goed product op tijd geleverd

Ruime keus, altijd op voorraad, op tijd geleverd

Quick and as expected

Delivery was Quick and the order was as expected . The pant was looking as good as the picture.

Super snelle bezorging.

Hadden voor een Thema feest nog even snel een outfit nodig en dit is prima gelukt. S'avonds besteld en de volgende morgen hadden we het al in huis. Geweldig bedankt!!

uitgebreid en snel

Op de website zit veel keuze en alles is overzichtelijk naast elkaar gezet als je met zoektermen zoekt

supersnelle levering

op het laatste moment toch nog een "fout" blousje nodig...donderdagavond besteld, zaterdagochtend binnen! goede kwaliteit.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Product is van goede kwaliteit, rekbaar. En geleverd priecies zoals is aangegeven op de site.

Perfecte service!

Gemakkelijke webshop, goede feedback en perfecte levering binnen twee dagen. Top!!

Super goed en snelle levering!

Ik had s avonds voor 00:00 mijn producten besteld. Deze zijn de andere dag gelijk geleverd!

Prima winkel met een goede service

Prima winkel, leuke artikelen en goed kwaliteit!

Wij zijn tevreden

Keuze genoeg en een snelle levering.

Top service en assortiment.

Zij hebben een breed en ook diep gamma voor alle gelegenheden. Vandaag besteld is effectief morgen in huis, en past het toch niet dan gemakkelijk retour en bestel een andere maat.

Snelle bezorging

Het bestelde wordt keurig de volgende werkdag al geleverd. Ook snelle terugbetaling bj retourzending.

Eerst de verkeerde maat doorgegeven maar door de goeie service alles direct in orde gemaakt. Het past perfect

Snelle bezorging en alles tip top in orde.

Maten klopte volledig. Prijzen zijn ook prima. Erg blij mee

8 Savannahweg