Snelle levering, terugsturen gaat makkelijk en bedrag staat snel weer op m'n rekening.

Perfect!

Perfecte maat bij de omschrijving. Hele snelle levering en uitstekend verpakt :) ik ben zeer tevreden en ik zal hier zeker in de toekomst vaker bestellen.

Snel

Super snel geleverd heel tevreden

Grappige armband mooie neon kleur

Erg goede dienstverlening!

Product werd enkele dagen eerder bezorgd dan verwacht. Verpakking was goed. Marktconforme prijs, zelfs nog iets goedkoper dan elders. Maat tabel klopt goed. Ik had een kostuum dat perfect zit.

Maandagmorgen besteld en zoals vermeld dinsdag geleverd mooi verpakt!

prima service

ben blij met de bezorging en alles verliep zoals het moest, bedankt

Prima snelle levering

Prima snelle levering

Echt een top winkel!

Het kwam super snel binnen, ze houden zich uitstekend aan het voor 12 besteld morgen in huis. Verder netjes en schoon verpakt. Ook zijn de maten zoals op de foto! Echt aan te raden voor de plus size mensen onder ons ;) voor ieder wat wils.

Retour gestuurd Stond niet mooi

Ruim assortiment en betaalbaar.Snelle service

Geweldig!

Snelle levering. Mast is precies goed

Super goede en snelle levering

Al meerdere dingen besteld en alles naar wens

Ongewoon goed geregeld

Eerlijke prijzen, snelle service: een aanrader

2 paketjes retour

2 paketten retour volgens de procedure verstuurd. Duurde ietsje langer maar nu zijn beide paketten aangekomen bij de winkel en de refounding is begonnen. Positief in het hele verhaal i dat er goede correspondentie is tussen feestwinkelXL en de koper( ik dus).

Snelle en goede levering

Snelle levering, goed verpakt

Niks te klagen, snelle afhandeling.

Tevreden!

Snelle service, goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, snelle verzending

Ik ben heel tevreden met feestwinkelxl. Voor een acteur in mijn spookhuis had ik een zwart wit clownskostuum nodig. Deze kwam het meest in de buurt. Vond het een heel mooi pak, het zit zelfs aan een kledinghanger in een kledingzak! Best goede service, zeker voor de prijs van het pak. Dank en ik zal in het toekomst zeker terugkomen.

Mooi kostuum

Mooi kostuum, prima kwaliteit!

Gewoon

Mijn bestelling was beschadigd niet van de transport maar de voering van de jassen waren los en ik heb ze zelf een beetje vermaakt zo dat ik het kon aan doen om naar het feest te gaan

Leuk!

Precies wat ik had verwacht, maat groter gekocht om kleding onder te dragen de stof is best dun

Snelle levering, erg veel keus

Snelle levering,erg veel keus

Goede en nette verzorging

Snel geleverd en netjes verpakt

Snelle.levering

S avonds besteld volgende dag geleverd

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW