Ervaring was erg goed.

Heel mooi kostuum, teleurstelling opgelopen bij levering.

Ik had twee kostuums besteld. Op de dag van levering krijg ik bericht dat een van de twee uit voorraad is, met de vraag wat ik met de bestelling wil doen. Ik kies ervoor om de helft van de bestelling te laten toekomen. Later die dag krijg ik bericht dat het deel op voorraad 3 dagen later zal arriveren. Ik wou de ganse bestelling hierop annuleren, gezien het Halloween feestje op school 2 dagen na de originele datum viel. Ik heb hierop een snelle en heel beleefde mail gekregen die me alsnog de keuze liet, doch bevestigde dat ik het deel op voorraad daags nadien zou hebben, op tijd dus. Onvoorziene omstandigheden gebeuren en ik vond het fijn dat er snel een oplossing kwam. Het geleverde kostuum is erg mooi en volgens beschrijving van de site.

top service

ik had helaas een deel van het bestelde pak niet ontvangen, maar binnen een paar uur kreeg ik reactie met een hele nette oplossing van de klantenservice. Top!

Feestelijk pakkie

Super snelle service en een goed pak voor een fout feest. Heerlijk!

Prima service helaas retour gestuurd veel te groot

Woensdag besteld donderdag geleverd prima service helaas retour gestuurd veel te groot Zeker een aanbeveling voor de volgende keer

Snel bezorgd en prima artikel

Het artikel was ongeveer wat ik er van had verwacht en het werd de volgende dag al bezorgd, top.

Goed!!

Snelle goede bezorging!

Mooi

Snelle levering en ontzettend leuke outfits voor Halloween.

Supersnelle levering

Dag voor Halloween alsnog binnen 20 uur mijn bestellingen binnen. Kwaliteit van outfit zoals het hoort bij een verkleedpak: prima.

Netjes op tijd afgeleverd. Pakketje goed verpakt . Alles prima in orde.

Snelle levering , mooie outfit

Op woensdag avond om 22u besteld , dit werd zoals beloofd perfect op tijd op donderdag afgeleverd. Ietwat duurder (33euro in reclame, kwam van 45 euro) lang halloweenkleed besteld (spinnige pinnige spin heks kostuum, maat 140), het kleed is echt mooi afgewerkt en van goeie kwaliteit. Ik ben tevreden.

Goede service en gelijk bericht na mail.

TOP

Perfect pak

Ik ben zeer tevreden over het geleverde product. Kwalitatief erg goed,zit perfect. Goede service ook,besteld en de volgende dag al geleverd. Ik zou feestwinkel XL zeer aanbevelen

Voor herhaling vatbaar

Snel, netjes verpakt!

Hartstikke mooi!

Mijn zoontje heeft de eerste prijs gewonnen op de Halloween spookavond. Pak zat perfect, goede kwaliteit, niet duur en nog eens super snel geleverd.

SUPER SERVICE EN LEVERING

Dinsdag pas besteld en woensdag en donderdag geleverd! Top! En goede kwaliteit kleding!

Goede kwaliteit

Alleen de glow in de dark spinnen waren niet te zien ondanks dat ze onder de lamp en in de zon hadden gelegen. Maar dat mocht onze pret niet drukken. Snelle levering

Very good service

I love the dress

Snelle levering en prima kleding

Voor de kinderen Halloween kleding gekocht en prima kwaliteit. Daarnaast duidelijk wanneer alles binnen zou komen. De kinderen waren er erg blij met hun kleding.

Snelle service en perfect wat je verwacht!

Perfect!

Helemaal top

Super snelle levering,

Zeer slecht

Goedenavond al bijna een week probeer ik contact te krijgen mail gestuurd gebeld geen gehoor ivm drukte word er gezegd kan de tel niet opgenomen worden ik heb mijn pakketje vorige week dinsdag besteld nog steeds niet ontvangen en niemand weet waarom hij nog stilstaat bij dhl daarheen gebeld en me doorverwezen ivm onderzoek de winkel maar ja als je geen gehoor krijgt word het lastig , ik wil dan ook graag mijn 52 euro terug van het pak en de verzendkosten Heel jammer vorig jaar nooit geen probleem mee gehad hoop er snel een oplossing komt hiervoor super leuke site dus zou erg jammer zijn

Snel, goedkoop, top geleverd

Een okee jurk

De jurk was prima van maat en lengte, maten zijn gemiddeld en kwamen overeen met wat was aangegeven. Mijn dochter is erg mager, dus ik moest het lijfje iets innemen voor haar. Het materiaal vond ze mooi. De hoorntjes op de diadeem flapte van achter naar voor en schoven over elkaar heen. Dochter wilde die daarom niet op. Maar het is wel de statement piece van Malifecent. Jammer. Als je handig bent en tijd hebt, kun je de diadeem steviger maken - die tijd hadden wij niet - te laat besteld.

Dinsdag een Squid Game kostuum besteld, het kwam donderdag binnen:) De jurk paste goed en zag er super uit. Het masker en de kousen zaten er ook bij. Echt een mooie prijs kwaliteit verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW